Hirdetés

Akciófigyelő

Ismerd meg az Azoo márkát , és játsz velünk!

 

 

A játékot Szendrey József nyerte.

 

 

 

 

 

Azoo Nyereményjáték!

 A nagy érdeklődésre való tekintettel újra lehetőséget biztosítunk , hogy egy szerencsés megnyerje a 15.000Ft értékű Azoo ajándékcsomagot.   Nem kell mást tenned mint helyesen megválaszolni néhány kérdést a márkával és a termékekkel kapcsolatban! Az esélyeiteket  a duplájára növelhetitek mert ezuttal azok is bekerülnek a sorsolásba akik megosztják a facebookon a nyereményjáték bannerét!

Bővebben...

Szeretnénk több alapítványt, civil szervezetet segíteni.

Ebbe a cikkbe várjuk javaslataitokat, rövid indoklással.

„Aprónép Alapítvány a Gyermekek Megsegítésére"

 

A Szent János Kórház a főváros budai oldalának az egyetlen aktív fekvőbeteg gyermekellátást biztosító intézménye. A Gyermeksebészeti és Gyermekosztály egy épületben működik, melynek környezete az évek során a gyermekellátás komfortját is egyre inkább igyekszik biztosítani. Az épület előtt felújított játszótér, a falakon gyermekrajzok, illetve ezt imitáló művészi alkotások, a kórtermekben a szülők és gyermekek kényelmét javító fotelágyak, gyermekbútorok, a kórházi lét unalmát oldó akvárium található.
A Gyermekosztály az önálló Budai Gyermekkórház megszűntével az ottani szakmai színvonalat is folytatva 29 ágyon végez fekvőbeteg ellátást koraszülött kortól serdülőkorig számos speciális terület szakértőit is foglalkoztatva. Több szakorvosi járóbeteg szakambulanciánk is működik szoros kapcsolatban az osztállyal. 
Sajnos az egészségügyi finanszírozás egyre szűkülő forrásai sem a hiányzó, illetve elromlott műszerek, berendezések pótlását, sem a kényelmet szolgáló beruházásokat nem teszik lehetővé. Számos lelkes adományozó cég, magánszemély és alapítvány segítségével sikerül a jelen színvonalat nem csak fenntartani, hanem szándékaink szerint fejleszteni is.

dr. Zaránd Rajmund

 

Bővebben...

Ismét megjelent Magyarország egyetlen akvarisztikával foglalkozó lapja, az Akvárium Magazin. Az előző szám 3 hónappal ezelőtt jelent meg, tehát gyűlt rendesen anyag a mostani számhoz is. Pasaréti Gyula, a lap főszerkesztője le sem tagadhatja vonzódását a corydorasok iránt, hisz ismét egy érdekes fajukról a Corydoras witzmani-ról olvashatunk elsőként.

Bár 1971-ben fedezték fel, mégis 2004-ig talány volt eredeti élőhelye és 2004-ig nem is találtak belőle egy darabot sem. Szerencsére ekkor értő tenyésztőkhöz jutott és hamarosan a méreg drága halból, elérhető áru páncélos harcsa lett. Tartásáról és tenyésztéséről Dávid Zsolt ír.

Ugyan ki ne ismerné a közönséges tintahalat. A szépia tartásáról olvashatunk a következő cikkben.

Bővebben...

Keresés

Hirdetések

 
 
átvehető
Debrecenben az E-petnél:
 

Székesfehérváron a Tűzhal boltban:
 
 
Sopronban az Aqua-Zooban:
 
 
 Budapesten a Korallosakvárimban:
 
 
Budapesten a Vadvilágban:

Akvarista.hu a Facebookon

Chat

Ki van online?

Oldalainkat 120 vendég és 0 tag böngészi

Ajánló:

Kapcsolat:
 
Mizsák Norbert
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 30 381-6969
Go to top