Hirdetés

Portrék

Apa és fia az vizi lények bűvöletében.

 

1. Milyen a téli Balaton? Unalmas, talán nyugodtabb, hiszen ilyenkor a „menő” Pesti, meg más tájakról érkezők nem okoskodnak. Tényleg érdekel, hogy mit gondolsz erről. Ne feledd, én a „nagyfaluban” élek, ezért is ez a buta kérdés.

 

Mindenekelőtt, nagy megtiszteltetésként ért minket, hogy megkerestél a portré elkészítésével, köszönjük a lehetőséget.

Igen ilyenkor minden csendesebb. A nyári nyüzsgés után nagyon jól esik a nyugalom, ugyanis vendéglátással foglalkozunk.

 

2. A Balatonról rengeteg felületes ismeretünk van. Kérlek, adj valami tippet, mire nem figyelünk amikor „nálatok vendégeskedünk? Mit nem veszünk észre, amit nagyon is kellene.

 

 

Budapesttől másfél óra alatt elérhető Zamárdi, a Balaton körül legnagyobb szabad stranddal rendelkező település. A déli parton lassan mélyül a víz, ezért Zamárdi a kisgyermekes családok kedvelt üdülőhelye. A strandolás mellett számos más lehetőség is van a szabadidő eltöltésére, például itt található az egyik legjobb kalandpark, továbbá Zamárdi neve évek óta összekapcsolódik Európa egyik legnagyobb zenei fesztiváljával, a Balaton Sound-dal.

Bővebben...

Egy rája fanatikus kollégát ismerhettek meg a riportból.

Azt hiszem mindenki meglátogatta már riportalanyunk fotógyűjteményét, akit érdekelnek az akvarisztika különleges élőlényei.


Először is szeretném megköszönni a felkérést a riportra, valamint azon olvasók leveleit, akik weboldalam látogatása kapcsán sok pozitív megkereséssel éltek felém. Igyekszem, hogy oldalam megfelelő tájékoztatást nyújtson a továbbiakban is az édesvízi ráják fanatikusainak.

 

Potamotrygon leopoldi black diamond

Bővebben...

Egy rendhagyó portré, és sok-sok információ az algázókról.

 A video újbóli publikálásával már jó ideje adós vagyok facsigának.

 A video-nak külön története, ezért elmesélem nektek.

 A video-t itt láttam először az akvaristán, talán 2004-ben vagy 2005-ben. Teljes döbbenettel néztem, hogy milyen jó értelemben vett "megszállott" fazonok vannak, akik nem restek maguk készítette tápokkal traktálni az algázóikat. Aztán engem is beszippantott az akvarisztika  . A videot lementettem és kiírtam CD-re.

Bővebben...


 

Azt hiszem mindenki ismeri riport alanyunkat, aki kicsit is foglalkozott a garnélákkal.

 

1. Szentgyo nevét ha olvassuk, kórusban kiáltunk fel, garnélák.Tudása azt gondolom hazai viszonyok között megkérdőjelezhetetlen.
    Ezért nagyon is izgat engem, hogy a saját blogja, a 
http://szentgyo.wordpress.com lépést tart-e pl. az európai garnélás oldalakkal?
    Bevallom az igen válaszban reménykedek.

Bővebben...

 

Ismét egy akvarista hölgyről olvashattok.

1.Ma már egy védjegy a H.Edit név az akvaristán. Akik tőled és férjedtől ( Dénes Attila ) vásárolnak halakat, azok biztosan a legjobb minőséget kapják.
Hány éve foglalkoztok hobbyból tenyésztéssel is? Mennyire volt rögös ez az út?

kb.15 éve kezdett Attila elevenszülők tenyésztésével foglalkozni (guppi, Xipho). Az akkori lakásunk kisszobáját rendezte be erre a célra,1 évig itt foglalatoskodott. Akkor 1000l vízben tudta a halakat tartani. Fűthető állványt készített, hogy a vizeket megfelelő hőmérsékleten tartsa. Próbálkozott vitorlás halak szaporításával, de hamar belátta,hogy ennyi mennyiségű víz erre alkalmatlan. Amikor megszületett az első gyermekünk, ezt a szobát rendeztük be gyerekszobának, így a garázsba kellett a tenyészetet költöztetni.

Bővebben...

Keresés

Hirdetések

 
 
átvehető
Debrecenben az E-petnél:
 

Székesfehérváron a Tűzhal boltban:
 
 
Sopronban az Aqua-Zooban:
 
 
 Budapesten a Korallosakvárimban:
 
 
Budapesten a Vadvilágban:

Akvarista.hu a Facebookon

Chat

Ki van online?

Oldalainkat 130 vendég és 0 tag böngészi

Ajánló:

Kapcsolat:
 
Mizsák Norbert
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 30 381-6969
Go to top