Hirdetés

akvarista.hu-s e-mail cím

Több
11 éve 3 hónapja #152138 Írta: tomnewman
tomnewman válaszolt a témára:
Amint látom, ez az én \magánügyem\....Mármint az akvaristás e-mailfiók...Pár napja \BECSUKTA\ a szolgáltató... nekem persze nem szóltak róla.Szóval a történet: kb 5-6 éve használom ezt a fiókot.. most meg simán,m inden általam érzékelhető előjel NÉLKÜL kampec, kifingott...Kérdezném én, KIVEL kell felvennem a kapcsolatot, hogy ez ÚJRA működhessen??? A szolgáltató (INTEGRITY KFT) úgy tájékoztatott, hogy a VISZONTELADÓNÁL reklamáljak, aki intézi, intézte a fiók \bérlését\....Kérdésem, hogy jeolen pillanatban ITT keresem a VISZONTELADÓ képviselőjét ezen az oldalon, vagy másfelé kutassak??Mert egyrészt a szívemhez nőtt, másrészt sok felé vagyok regizve ezzel a fiókommal.. és gáz, hogy nem tudom használni!a válaszokat előre is NAGYON köszönöm!
Téma zárolva.
Több
16 éve 2 hónapja #36299 Írta: ehran
ehran válaszolt a témára:
80 Mega. Asszem.
Téma zárolva.
Több
16 éve 2 hónapja #36193 Írta: tomnewman
tomnewman válaszolt a témára:
Sziasztok! A változatosság kedvéért hülye kérdésem lenne.. HA jól emlékszem, régen volt szó arról, hogy az akvaristás e-mailfiókok milyen jók..
Engem momentán a fiók mérete izgatna. Mert megvan a fiókom, használom is már évek óta, csak a méretét elfelejtettem. És hát, lenne egy-két küldemény, amihez megfelelo méretu fiókra van (ugye) szükség, hogy fogadni tudjam.
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #15571 Írta: tomnewman
tomnewman válaszolt a témára:
ha jól értem, ez azt is jelenti, hogy az AME-n keresztüól igényelt mélcím már kedvezményes, és cserébe jelképes összeggel az AME-t támogatjuk?
Azt hiszem, ezen érdemes elgondolkodni.. legalábbis mögé nézni, és megtudni, mennyivel lenne drágább, ha az AME-t kihagynánk..
Mondjuk, nekem elég annyi, hogy így olcsó, és még jó célra is megy a pénzbol a tulajdonképpeni szolgáltatás megfizetésén túl.
Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja #5967 Írta: Dorka
Dorka válaszolt a témára:
MAD_A: Amennyiben valakinek akvarista.hu-s e-mail igénye van, de nem kivánja támogatni az AME-t, az ne az elözöekben megadott módon, hanem az [url=mailto:info@globalfest.hu">Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.[/url] -ra küldött levélben jelezze, milyen e-mail cimet szeretne. A levélben nyilatkozzon arról is, hogy az AME-t nem kivánja támogatni és a teljes dijat a szolgáltatónak fizeti meg.
Téma zárolva.
Több
18 éve 1 hónapja #5957 Írta: mad_a
mad_a létrehozta a témát: akvarista.hu-s e-mail cím
Olyan kérdésem lenne, ha nem vagyok AME tag és mégis szeretnék e-mail címet egy elméletileg független akvarista lapon, akkor miért kell bármilyen szervezetet támogatnom?
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.488 másodperc
Product Tour

Keresés

Hirdetések

 
 
átvehető
Debrecenben az E-petnél:
 

Székesfehérváron a Tűzhal boltban:
 
 
Sopronban az Aqua-Zooban:
 
 
 Budapesten a Korallosakvárimban:
 
 
Budapesten a Vadvilágban:

Akvarista.hu a Facebookon

Menu

Chat

Ki van online?

Oldalainkat 644 vendég és 0 tag böngészi

Ajánló:

Kapcsolat:
 
Mizsák Norbert
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 30 381-6969
Go to top