Hirdetés

Betták rendelése ( ideiglenes fórum!)

Több
9 éve 1 hónapja #130662 Írta: Allebazi
Allebazi válaszolt a témára:
szerintem igen
Téma zárolva.
Több
9 éve 3 hónapja #128439 Írta: Edka
Edka válaszolt a témára:
Sziasztok! Elnézést kérek az elmúlt napok / hetek tanácstalanságáért, de nagyon úgy néz ki túlnőtt rajtam ez a dolog.. amikor belekezdtem, több időm volt foglalkozni vele, de ahogy teltek a hetek, sztem sokat vesztettem a lelkesedésemből is... Sajnos a tenyésztő egy ideje nem jelezte a dolgok állását felém és feleslegesnek éreztem 3-4 naponta bejelentkezni azzal, h még mindig semmi hír... Közben azonban egyre több elfoglaltságom lett és háttérbe került a dolog.... Nem gondoltam, hogy ennyien csatlakoztok és ilyen mennyiségű halat fogunk rendelni. Korai volt \beszedni\ a pénzt is, hiszen még nem volt véglegesítve minden a tenyésztővel, és ez lett a vége... Időm hiányában attól is tartok, hogy nem tudnám kellően gondját viselni egy hétig a halaknak egy esetleges rendelés esetén sem. Sajnálom, hogy így alakultak a dolgok és mindenkitől ezúton is elnézést kérek... A pénzeteket nem tudtam még átutalni, mert este nagyon későn értem haza. Nem szükséges semmilyen infot küldeni (szlaszám, stb), netbankon meg tudom nézni a pontos összeget, ami átjött és természetesen forintra pontosan visszaküldöm arra a számlára, amelyről utalva lett... Ma és holnap mindent elintézek. Mégegyszer nagyon bocsi... :(
Téma zárolva.
Több
9 éve 3 hónapja #128387 Írta: Allebazi
Allebazi válaszolt a témára:
Köszi az infót Évi
Téma zárolva.
Több
9 éve 3 hónapja #128383 Írta: Kiokel
Kiokel válaszolt a témára:
Sziasztok! Ma beszéltem telefonon Edkával, és arra a döntésre jutott, hogy mivel eléggé elhúzódott már ez a rendelés, mindenkinek visszautalja a pénzét. Elvileg ma este utalja az összegeket, szóval holnapra meg kéne, hogy érkezzen mindenkinek a pénze. Edka üzeni, hogy akinek mégsem érkezne meg holnap a pénze, az 4 előtt (4 után már dolgozik) keresse fel telefonon, és majd megbeszélitek. Tel.: 0670/3283-925 Üdv. Éva
Téma zárolva.
Több
9 éve 3 hónapja #127934 Írta: Daniella
Daniella válaszolt a témára:
Hogy álltok, van információ arról, mikor küldi a bettákat?Azért is kérdezem, mert most rendelünk ismét, mivel szükségem van egy dublafarkú nőstényre, és azt csak nála tudom beszerezni. Nekem nem beszélt arról, hogy nincs fűtő, igaz, még a rendelést sem adtam le, csak jeleztem, milyen betta kellene, és pozitív választ kaptam tőle.
Téma zárolva.
Több
9 éve 3 hónapja #127207 Írta: Edka
Edka válaszolt a témára:
hát... gondolom azért kell idő, hogy amcsiból megérkezzen az thaiföldre...
Téma zárolva.
Több
9 éve 3 hónapja #127182 Írta: Kiokel
Kiokel válaszolt a témára:
Ez vajon azt jelentheti, hogy akkor hétfőn fel is tudja adni? Jó lenne... akkor pont el is tudnám hozni őket.
Téma zárolva.
Több
9 éve 3 hónapja #127160 Írta: Edka
Edka válaszolt a témára:
Elvileg tegnap elküldték neki a fűtőket...
Téma zárolva.
Több
9 éve 3 hónapja #127021 Írta: Kiokel
Kiokel válaszolt a témára:
Izgatottan várom a válaszát! :)
Téma zárolva.
Több
9 éve 3 hónapja #127009 Írta: Edka
Edka válaszolt a témára:
Ma írtam a csajnak,h miujság a fűtőkkel, mert elvileg múlt hétre ígérték neki... ha van válasz, azonnal jelentkezem!
Téma zárolva.
Több
9 éve 3 hónapja #126871 Írta: Hviko
Hviko válaszolt a témára:
nem akartam annyira belemenni, de igy van, nem kell aggódni, hogy egy évesen már nem lesz olyan jó egy hím. Mivel (szerencsére) egyikünk sem nagyüzemi halszaporító, ezért nállunk van ideje egy egy ívás között pihennie az adott állatnak.OFF- vége.
Téma zárolva.
Több
9 éve 3 hónapja #126869 Írta: Pokerfish
Pokerfish válaszolt a témára:
És egyébként sikerült olyan minőségű egyedeket kitenyészteni, mint amilyenek a szülők voltak vagy nagy volt a leromlás? Esetleg próbálkoztál F2 -es nemzedék létrehozásával? Üdv :)
Téma zárolva.
Több
9 éve 3 hónapja #126762 Írta: Daniella
Daniella válaszolt a témára:
Az tény hogy két hónap alatt sokat változnak, az enyémek sem ugyanúgy néztek ki, mire megérkeztek (nekem is ilyen sokat kellett várni a hideg miatt). Attól azonban nem kell tartani, hogy egy éves kora után nem tud annyi ikrát megtermékenyíteni. Én nemrég pároztattam a másfél éves fekete hímemet, és több mint kétszáz ikra kelt ki, tehát semmivel sem kevesebb, mint mondjuk fél évvel ezelőtt.
Téma zárolva.
Több
9 éve 3 hónapja #126227 Írta: Kiokel
Kiokel válaszolt a témára:
:D Tömör.
Téma zárolva.
Több
9 éve 3 hónapja #125155 Írta: Hviko
Hviko válaszolt a témára:
\oktalanul parázok...? és csak én?\ -- -- -- -- -- -- -- öhö <img src=\"http://www.akvarista.hu/fckeditor/editor/images/smiley/msn/teeth_smile.gif\" alt=\"\" />
Téma zárolva.
Több
9 éve 3 hónapja #126831 Írta: Kiokel
Kiokel válaszolt a témára:
Kezdek kicsit aggódni, hogy mire megérkeznek a halaink, már \tolókocsis papókák meg mamókák\ lesznek. Gondolok itt arra, hogy amikor kiválasztottuk őket, akkor voltak kb. három hónaposak. Na ennek már lassan 2 hónapja. Azaz lassan fél évesek, és egy hím egy éves koráig számít minőségi tenyészállatnak, ha jól tudom... na persze ez nem azt jelenti, hogy terméketlen lesz vagy valami, csak már nem képes annyi ikrát megtermékenyíteni. Na meg ez idő alatt annyit változhattak... lehet már nem is úgy néznek ki, mint amikbe beleszerettünk. Nem tudom, oktalanul parázok...? és csak én?
Téma zárolva.
Több
9 éve 4 hónapja #126295 Írta: facsiga
facsiga válaszolt a témára: törlés
Pár hozzászólást töröltem.facsiga
Téma zárolva.
Több
9 éve 4 hónapja #126275 Írta: Daniella
Daniella válaszolt a témára:
Hidd el, mindent tudnak már. :-)Azért mernek onnan rendelni, mert én is ezt tettem pár hónapja, és az öt hal sértetlenül megérkezett, azóta is boldogan élnek nálam. :-) Sőt, utódokat is nemzettek. :-)
Téma zárolva.
Több
9 éve 4 hónapja #126074 Írta: Pokerfish
Pokerfish válaszolt a témára:
Végig olvastam a fórumot, nice :) Szal................ nagyon szépek ezek a halak, de lehet, hogy kihalnak mire ide érnek. Érdekes, hogy félrerakja őket úgy, hogy még nincsenek kifizetve. Az meg még érdekesebb, hogy nins fűtője bár szépen kereshet a bizniszen elméletileg (tudom zavargás meg minden). Ha szállításra kerül a sor nem árt ha tudjátok, hogy EU -n kívülről érkező csomagok 150 EURO -tól már vámkötelesek (A Tanács 274/2008/EK rendelete ( 2008. március 17. ) a vámmentességek közösségi rendszerének létrehozásáról szóló 918/83/EGK rendelet módosításáról). Szal nem tudom milyen értékű a csomagotok (illetve nem tudom a csomagon milyen értéket tüntet fel a \picit angolt törni\ thaiföldi), meg a VÁM kapacitása is véges, símán átcsúszhat a csomi, DE ha véletlen bontanak az gáz. A bettáitoknak is, a pénztárcátoknak is..............az állategészségügyi vonatkozásokat már nem is említem.A fentieket azért írtam csak le, mert sokat rendelgetek külföldről (nem élő állatokat), elég sok sz@rság tud történni. Ez kicsit pesszimistára sikeredet, by the way drukkolok nektek, meg minden......................lehet, hogy én meg rendelek egy jegesmedvét. Ha sikeresen megérkeznek majd számítunk az utódokra :))
Téma zárolva.
Több
9 éve 4 hónapja #126215 Írta: Kiokel
Kiokel válaszolt a témára:
Remélem mostmár nem húzódik soká ez a rendelés... Már csak egy nőstényem maradt életben az akváriumaimat pusztító dögvészben... Szegény eléggé magányos... elkellene neki egy bnő, akivel puffoghatnak egymásra.
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.905 másodperc
Product Tour

Keresés

Hirdetések

 
 
átvehető
Debrecenben az E-petnél:
 

Székesfehérváron a Tűzhal boltban:
 
 
Sopronban az Aqua-Zooban:
 
 
 Budapesten a Korallosakvárimban:
 
 
Budapesten a Vadvilágban:

Akvarista.hu a Facebookon

Menu

Chat

Ki van online?

Oldalainkat 718 vendég és 0 tag böngészi

Ajánló:

Kapcsolat:
 
Mizsák Norbert
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 30 381-6969
Go to top