- Hozzászólások: 1332
- Köszönetek: 0
Főoldal - Banner
tropus_diszallat.jpg
Quote: A büdös életben nem veszel pl. tanganyikás halaknak (homoksügér, bojtosúszójú stb.) gyári fagyasztott mixet. Ha igen, akkor az vagy ... vagy 100gr 700Ft!!!!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Mivel felhívták a figyelmem, hogy ez itt félreértheto, ezért közlöm:Don07 wrote: ....
A büdös életben nem veszel pl. tanganyikás halaknak (homoksügér, bojtosúszójú stb.) gyári fagyasztott mixet. Ha igen, akkor az vagy ... (nincs benne elegendo rost - anélkül meg a büdös életben nem lesznek szép nagy és egészséges halaid) vagy 100gr 700Ft!!!!
....
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Hehhh....ez már túl van így lihegve. %-osan a zselatin mennyisége olyan elenyészo egy 1-1,5kg-os adagban, hogy az kizárt, hogy megártson kedvenceink gyomrának...Emperor_ wrote:
A zselatin csontvelobol készül, Tropheusoknak és demasoniknak nem ajánlottDon07 wrote: ... némi zselatinnal (ízesítés nélküli) vagy agar-agar porral ...
.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Csak nem egy kis mazochizmus van a háttérben?Don07 wrote: Mikor az adagokat formázom kézzel belole, szó szerint fájnak az ujjaim a hidegtol.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
A zselatin csontvelobol készül, Tropheusoknak és demasoniknak nem ajánlottDon07 wrote: ... némi zselatinnal (ízesítés nélküli) vagy agar-agar porral ...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Te is TV shopos mindent vágóval csinálod? Hát ez tök jó, én is.Don07 wrote: Hogyhogyhogy?? Simán....
A húsdaráló (kézzel hajtott) éppúgy összedarabolja a fagyott halat/rákot mint az a TV-Shop-ból jól ismert mindenntvágó készülék amivel én csinálom. Mégegyszer mondom, fagyottan turmixolom össze.... Mikor az adagokat formázom kézzel belole, szó szerint fájnak az ujjaim a hidegtol.
Talán ajánlom figyelembe ezt a videót:
[url=http://akvarista.hu/modules.php?name" Bazsa Gábor - Algázós videó[/url]
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Nah haggyá' má'.....az egész procedúra kb. 15perc. És nem kell feltétlenül napközben 35-40fokban csinálni.Gorcsev wrote: ....
Most viszont eszembe jutott megkérdezni, hogy amikor nekiálltok házilag fagyasztani, mondjuk, ebben a melegben - és különösen, ha a belsoségeket nézzük -, a haltáp-fertozést ugye teljes mértékben ki lehet zárni?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Nos Gorcsev cimbora, elmesélem miért is jó ez....Gorcsev wrote: Valaki árulja már el nekem, mi a jó/jobb abban, ha házilag kevergetünk, mixelgetünk, ízesítünk majd fagyasztunk le haltápot, és nem vesszük meg készen, normálisan elokészítve, lefagyasztva, csomagolva ugyanazt a kaját? Most már akkora a választék ebben is, hogy nekem eszembe sem jutna ilyenekkel sz.rakodni otthon. Ezt a házi haltáp barkácsolást legfeljebb talán akkor és ott tudnám elképzelni, amikor és ahol valaki több százas darabszámban tart a háznál halakat és akváriumot, de azért nem ez a jellemzo az akvaristák nagyobb hányadára..., szerintem.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Soha nem volt szándékomban kötekednimur wrote: Kötekedünk, kötekedünk?
A topic nem arról szól, hogy miért ne, hanem arról, hogy mit hogyan.
Egyégként Gorcsev a legteljesebb mértékben igazad van, lapozzunk.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Ez momentán szerintem nem lustaság kérdése, és nálam lazán megeszik a készen vett haltápot - eddig nem vettem észre semmilyen káros mellékhatást a halaimnál -, marhaszíves fagyasztott mixet ugyanakkor már láttam készen, lefagyasztva. Aranyárban lenne a készen kapható fagyasztott halkaja??mur wrote: Pl. mert jóval olcsóbb és tudom mi van benne, meg tök ecceru a lusták meg fizessék meg a bolti cuccot!
Marhaszíves mix. nem is nagyon van, csak aranyárban v.milyen csicsamicsa bliszteres kiszerelésben (Diskus mix név alatt).
Gorcsev neked van recepted a vásárláson kívül?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Oldalainkat 498 vendég és 0 tag böngészi
Információk:
2015. www.akvarista.hu Minden jog fenntartva.