Hirdetés

Házilag fagyasztott kaja készítés

Több
14 éve 4 hónapja #59962 Írta: mur
mur válaszolt a témára:
Pl. mert jóval olcsóbb és tudom mi van benne, meg tök ecceru a lusták meg fizessék meg a bolti cuccot!
Marhaszíves mix. nem is nagyon van, csak aranyárban v.milyen csicsamicsa bliszteres kiszerelésben (Diskus mix név alatt).

Gorcsev neked van recepted a vásárláson kívül?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
14 éve 4 hónapja #59960 Írta: Gorcsev
Gorcsev válaszolt a témára:
Valaki árulja már el nekem, mi a jó/jobb abban, ha házilag kevergetünk, mixelgetünk, ízesítünk majd fagyasztunk le haltápot, és nem vesszük meg készen, normálisan elokészítve, lefagyasztva, csomagolva ugyanazt a kaját? Most már akkora a választék ebben is, hogy nekem eszembe sem jutna ilyenekkel sz.rakodni otthon. Ezt a házi haltáp barkácsolást legfeljebb talán akkor és ott tudnám elképzelni, amikor és ahol valaki több százas darabszámban tart a háznál halakat és akváriumot, de azért nem ez a jellemzo az akvaristák nagyobb hányadára..., szerintem.
:wink:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
14 éve 4 hónapja #59957 Írta: Don07
Don07 válaszolt a témára:
Mur hozzászólásához annyit tennék hozzás, hogy ezt a marhaszíves mixet növényevo halaknak (pl. rengeteg afrikai sügér fajnak) semmiképpen nem adnám.

Az én receptem:

Tengeri halfilé, rákrudak, 1-2 marék csalán, spenót....azán lehet cifrázni. :-)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
14 éve 4 hónapja #59956 Írta: mur
mur válaszolt a témára:
Ecceru recept:

Hozzávalók:
1-2 fél marhaszív (beszerzési hely: pl. a bp-i. Vásárcsarnok)
1-2 gerezd fokhagyma

Az alapanyagokat húsdarálón ledarálod, gyors-záras zacsiba lelapítod. Mélyhutobe berak.

Tálalás: még fagyott álapotban sajtreszelon lereszelve (pici szájú halaknak).

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
14 éve 4 hónapja #59953 Írta: syx
syx válaszolt a témára: Re: "Hazilag fagyasztott kaja készítés?"

Barcelona wrote: Helló! Nem találok olyan topicot ahol külön ezzel foglakoznának ,nem tudom hülyeség e? PEdig sztem mindekit érint.

Szerintem nem az. Tavaly próbálkoztam fagyasztással, mintegy 50 elpusztult kishalat tettem egy tenyérnyi nylon zacskóba. Egymás mellett feküdtek, ahogy a boltban kaphatóak esetében láttam. A fóliaragasztó gép kiszivta a levegöt a zacskóból, mielött légmentesen lezárta volna. Fél évig, idén tavaszig a halak a mélyhütöben voltak. Tavasszal a kiolvasztáskor a halak szétmállottak és rendkivüli büzt árasztottak.
Próbáltam tanácsot kérni, néhány lekezelö megnyilvánulásban volt részem, hogy házi gép ilyenre nem alkalmas, mert mindig hagy egy kis levegöt a fóliában, csak drága ipari géppel lehet ilyet csinálni.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
14 éve 4 hónapja #59949 Írta: moderator
moderator válaszolt a témára:
Barcelona kérésére.

Mivel hogy rengeteg halkajás topic van, így kérünk mindenkit, hogy csak a témába illo hozzászólást tegyen, a többi törlésre kerül.

Köszönjük,

Mod

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
14 éve 5 hónapja #59695 Írta: Barcelona
Barcelona létrehozta a témát: "Hazilag fagyasztott kaja készítés?"
Helló! Nem találok olyan topicot ahol külön ezzel foglakoznának ,nem tudom hülyeség e? PEdig sztem mindekit érint.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.499 másodperc
Product Tour

Keresés

Hirdetések

 
 
átvehető
Debrecenben az E-petnél:
 

Székesfehérváron a Tűzhal boltban:
 
 
Sopronban az Aqua-Zooban:
 
 
 Budapesten a Korallosakvárimban:
 
 
Budapesten a Vadvilágban:

Akvarista.hu a Facebookon

Menu

Chat

Ki van online?

Oldalainkat 645 vendég és 0 tag böngészi

Ajánló:

Kapcsolat:
 
Mizsák Norbert
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 30 381-6969
Go to top