Pl. mert jóval olcsóbb és tudom mi van benne, meg tök ecceru a lusták meg fizessék meg a bolti cuccot!
Marhaszíves mix. nem is nagyon van, csak aranyárban v.milyen csicsamicsa bliszteres kiszerelésben (Diskus mix név alatt).
Gorcsev neked van recepted a vásárláson kívül?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Valaki árulja már el nekem, mi a jó/jobb abban, ha házilag kevergetünk, mixelgetünk, ízesítünk majd fagyasztunk le haltápot, és nem vesszük meg készen, normálisan elokészítve, lefagyasztva, csomagolva ugyanazt a kaját? Most már akkora a választék ebben is, hogy nekem eszembe sem jutna ilyenekkel sz.rakodni otthon. Ezt a házi haltáp barkácsolást legfeljebb talán akkor és ott tudnám elképzelni, amikor és ahol valaki több százas darabszámban tart a háznál halakat és akváriumot, de azért nem ez a jellemzo az akvaristák nagyobb hányadára..., szerintem.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
syx válaszolt a témára: Re: "Hazilag fagyasztott kaja készítés?"
Barcelona wrote: Helló! Nem találok olyan topicot ahol külön ezzel foglakoznának ,nem tudom hülyeség e? PEdig sztem mindekit érint.
Szerintem nem az. Tavaly próbálkoztam fagyasztással, mintegy 50 elpusztult kishalat tettem egy tenyérnyi nylon zacskóba. Egymás mellett feküdtek, ahogy a boltban kaphatóak esetében láttam. A fóliaragasztó gép kiszivta a levegöt a zacskóból, mielött légmentesen lezárta volna. Fél évig, idén tavaszig a halak a mélyhütöben voltak. Tavasszal a kiolvasztáskor a halak szétmállottak és rendkivüli büzt árasztottak.
Próbáltam tanácsot kérni, néhány lekezelö megnyilvánulásban volt részem, hogy házi gép ilyenre nem alkalmas, mert mindig hagy egy kis levegöt a fóliában, csak drága ipari géppel lehet ilyet csinálni.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!