- Hozzászólások: 6
- Köszönetek: 0
Főoldal - Banner
tropus_diszallat.jpg
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Üdv!zolcsimail wrote: Az Ancim nem szereti a megfozött ubit, rá se hederít pedig este villanyoltás után dobom be, lemerül, reggel pedig ahogy bedobtam kiveszem.
Azt a tippet is kaptam hogy ne fozzem meg... de akkor viszont nem merül le
SEGÍTSÉG !!!
más zöldséggel próbálkozzak fozve, v tényleg valami nyers legyen?
milyen módszerrel lehet a nyers zöldséget az aljzaton "marasztalni"?
KÖSZI
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Én a sütotököt ilyenkor még ameddig lehet beszerzem, megtisztítom, megfozöm, kinyomom a nedvességet belole a lefagyasztom. Mert jópár hosszú hónap alatt sem lesz semmi baja a fagyon. A fagyasztóban semmi baj nem lesz, ott nem tud megromlani!wardust wrote: Üdv!
Sütotök meddig áll el mélyhütve, ill. te hogyan tároljátok, hogy szezon után is legyen raktáron?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
bobeklajos wrote: Adjak nekik vmi zöldet?Kellene, ha élo algához vagy algatablettához nem jutnak. Érdemes visszaolvasnod, mert sok hasznos ötletet találhatsz. Mellesleg nem biztos, hogy az ancik a bunösek.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Oldalainkat 3065 vendég és 0 tag böngészi
Információk:
2015. www.akvarista.hu Minden jog fenntartva.