Hirdetés

Portal update

Több
11 éve 6 hónapja #179763 Írta: szakapa
szakapa válaszolt a témára: Pár sor a T P G-hez
Az alábbiakban leírtak a személyes véleményemet tükrözik és az ottani tapasztalatokból fakadnak.Szóval nekem olyan érzésem volt, hogy az előzetes jelentkezésekkel - kereskedői lista - ellentétben több akvarista ill kereskedő el sem jött ! Vajon miért ? Olyanak tűnt, mintha egy bizonyos \bojkott\ lett volna akvarista részről, pedig a szervezők, akikkel beszéltem , sajnálattal vették az akvarista eladók távolmaradását. Hiányoltam többek között a nagy akvarista márkaképviseletek távolmaradását is - tisztelet a kivételnek - , pedig pl. a GA előadását is nagy figyelem kísérte. Én a szombati napon próbálkoztam egy asztalon, de érzésem szerint az érdeklődök nagyobbik részét a \haltartók\ tették ki, ami ugye egyrészről nem baj, mert hadd gyarapodjon a tábor, viszont a csemegéket kínálók hiánya miatt a \nagy\ akvaristák szerintem el sem jöttek. A vasárnapról nincs tapasztalatom, de örülnék, ha valaki megosztaná velünk a - gondolom hasonló - látottakat!Üdv. szakapa

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
11 éve 6 hónapja #179730 Írta: badusz
badusz válaszolt a témára:
Szerintem is felért egy kisebb katasztrófával.Én naiv,azt hittem hogy a helyszűke miatt lesz egyre gyengébb a dolog vagy hogy nincs idő egy nap alat akváriumot beállítani.De volt rá két nap rengeteg hely és érdeklődő.Kiállitó szinte senki,tisztelet a kivételnek.Azoknak akik ott voltak és,vették a fáradtságot .Ezt az élményt egy kőzepes akvarista boltban is megkapom.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
11 éve 6 hónapja #179662 Írta: szellosdy
szellosdy válaszolt a témára:
Meglehetősen sivár volt halas részről. Én vasárnap jutottam ki, nem tudom szombaton mi volt, de vasárnap asszem 4 helyen árultak összesen halakat. Azt hiszem, vagyis úgy néz ki a vasárnapi tapasztalatból, hogy a TP le akarja építeni a halas részt. Vagy a halasok a TP-t. Ezt még nem tudom. :) De mindenesetre nagy csalódás volt.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
11 éve 6 hónapja #179282 Írta: dzcs
dzcs válaszolt a témára: TPG napjai
Sziasztok!A program szerint nincs minden kiállító a standokon mindkét nap!Érdemes előre megnézni, hogy melyik napra menjen az akvarista amennyiben csak 1 napra készül. <a href=\"http://terraplaza.hu/expo/kereskedok-listaja\]http://terraplaza.hu/expo/kereskedok-listaja[/url]

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
11 éve 6 hónapja #178463 Írta: mmccannon
mmccannon létrehozta a témát: Programok
Green Aqua: Workshop Rákosi vipera a kígyók arisztokratája (Herbót Erzsébet) Cápák testközelből (Monostori Márton) Interzoo 2012 – beszámoló sok-sok fotóval, videóval (AME) Gyakorlati tanácsok a kaméleonok tartásához (Orosz Oszkár) Természetes vizeink – Csépányi Gábor összeállítása a Környezetvédelmi Világnap alkalmából Élő eleségállatok az akvarisztikában, mikroszkópos bemutató (AME) Betegség megelőzés lehetőségei a terrarisztikában - avagy karantén és társai (dr. Liptovszky Mátyás) Delfinárium Budapest Delfinárium projekt bemutatása, delfinek fogságban tartásának a szabályozása (Balotay Krisztina) Delfinek általános bemutatása (Sápi Ágnes) Delfinek fogságban, TRÉNING (Sápi Ágnes és Balotay Krisztina) Delfinterápia (dr. Hendrik István) Mexikói axolotl szaporítása (Török János) Nyílméregbékák tartása Tropicariumban (Török János) A terrarisztika hobbival kapcsolatos jogszabályok és hivatali ügyintézések menete (Ivánovics Norbert és Nagy Gábor) Garra rufa, a gyógyító hal, halpedikűr (Szilágyi László) Díszhal-árverés (AME)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.230 másodperc
Product Tour

Keresés

Hirdetések

 
 
átvehető
Debrecenben az E-petnél:
 

Székesfehérváron a Tűzhal boltban:
 
 
Sopronban az Aqua-Zooban:
 
 
 Budapesten a Korallosakvárimban:
 
 
Budapesten a Vadvilágban:

Akvarista.hu a Facebookon

Menu

Chat

Ki van online?

Oldalainkat 3315 vendég és 0 tag böngészi

Ajánló:

Kapcsolat:
 
Mizsák Norbert
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 30 381-6969
Go to top