Hirdetés

Expó listák

Több
7 éve 7 hónapja #168256 Írta: bossi
bossi válaszolt a témára:
Üdv.!Nos, akkor neked mi a véleményed a terraplaza rendezői brigádjával kapcsolatban? Szerinted így kell megoldani a dolgokat? Én Brekk leírására tudok támaszkodni, de mérhetetlenül nem oda illő viselkedési formát képviseltek a tisztelt TP-s szervezői brigád!!! Látom, hogy frissen regisztráltelt vagy (vagy dupla reg-es?). Megkérdezhetem, hogy a TP-sek oldalát erősíted? Köszi
Téma zárolva.
Több
7 éve 7 hónapja #167819 Írta: Brekk
Brekk válaszolt a témára:
\Hány olyan hirdető van itt, akiket már más oldalakról, vateráról, stb kitiltottak a tiszteségtelensége miatt?\
Kikre gondolsz? Az akvarista.hu adminai elérhetőek privátban, én még csak a segítőkészségükről hallottam visszajelzést. Nyíltak a problémák rendezésére.


Korábban volt egy topic az általad kért témára, hogy nem ajánlott kereskedők, viták esetek stb. Az oldal visszont a jogi felelősség lehetősége miatt ugyanakkor ezt nem tudta vállalni (XY kereskedő beír fiktíven Z kereskedőről, majd Z kereskedő konkrétan az akvarista.hu-t akarja beperelni amiért a rágalmazásnak teret ad! Ez sajnos előfordult 4-5 évvel ezelőtt...).
Téma zárolva.
Több
7 éve 7 hónapja #168845 Írta: Brekk
Brekk válaszolt a témára:
Tudnál esetleg konkrétumokat írni az általad említettekre? Érkeznek panaszok rólam az oldal felé, de elnézést kérések is, hogy esetleg túlreagáltak valamit.

\bedöglő szűrő\ - ezt nem értem, mivel egyáltalán nem forgalmazok technikát
\Konkurencia\ - ezt sem egészen. Kik árulják még ugyanazokat a halfajokat, amelyeket én?
\Előtérbe tolt hirdetések\- a legutolsónál éppen, hogy minden képemet törölték...

Nem szeretnék elkendőzni semmit, szívesen veszek konkrétumokat, akár itt, akár privátban.
Téma zárolva.
Több
7 éve 7 hónapja #168846 Írta: bossi
bossi válaszolt a témára:
Szia Brekk!Csak kibújt a szög a zsákból!!! ?szintén mondom neked, már vártam. Éreztem, hogy kötekedés lesz, benne volt a levegőben. Nemes egyszerűséggel, a víz leveri őket, hogy az akvarisztika próbálkozik megállni a saját lábán is. Szerintem már a tavalyi karácsony előtti börzétől is kaparták a falat, erre rátett egy jó nagy lapáttal a márciusi akvarista börze, ami, ha minden klappolni fog, akkor nagyon magas színvonalat kell, hogy képviseljen! Én megmondom neked őszíntén, hogy az utóbbi 3 évben minden TP-n kint voltam a kedvesemmel, de a mostanira nem mentünk (anno ezt kiveséztem, hogy miért is). Nagyon készülünk a március 31-április 1-jei rendezvényre. Ne bánkódj, bár gondolom, hogy milyen megdöbbentő lehetett szembesülni, ezzel a mérhetetlen \korrekt\ társasággal. Igaz, állítólag \csak\ veled volt bajuk, de akkor miért csesztették a többi akvaristát is a távozásod után? Sok mindent tudnék még írni, de az nyomdafestéket nem tűrő szavak tömkelege lenne!!! Egy biztos, nyomon követik a fórumunkat, és tégla van közöttünk! Baromi pipa lettem, amikor olvastam a leveledet. Ne tántorítson el egy ilyen mérhetetlenül inkorrekt szervezői \Mókus örs\. Nincs szükségünk a TP-sekre. Hajrá akvarisztika!!! Előre-előre-előre!!! UI.: na mi van TP-sek, lehet duruzsolni! Meghallgatunk benneteket, csak legyen annyi gerincetek, hogy felvállaljátok a véleményeteket!!! Üdvözlettel: bossi
Téma zárolva.
Több
7 éve 7 hónapja #168884 Írta: szellosdy
szellosdy válaszolt a témára:
Adminok, ha gondoljátok töröljétek, ez lett volna a véleményem, de nem akarom feszíteni a húrt. Aközben írtam, miközben ti is a kék kérést. Hű Brekk, ez mekkora faxság! Én sem olvastam ki semmi összeférhetetlent a hozzászólásodból!!! Nem értem, hogy miért jó mindig összeveszni valamin? Vagy más szemszögből miért jó azt kamuzni, hogy nem éri meg börzézni, miközben igenis megéri, de a hangoztatott véleményével bajba sodort téged, mert te elhiszed amit ír vagy mond??? Mi lenne, ha igazat mondanának az emberek nyilvánosan? Kevesebb gond lenne... Sajnálom, és most még jobban szurkolok, hogy a nagy rendezvényed sikeres legyen, neked és minden árusnak és kiállítónak is, és kicsit utópisztikusan remélem, hogy az akvaristák félreteszik a rossz érzéseiket és igenis minél többen kijönnek kiállítani, árulni! Mi már nagyon várjuk! :D
Téma zárolva.
Több
7 éve 7 hónapja #168213 Írta: joco79
joco79 válaszolt a témára:
Én sem kaptam választ,hát ennyi!!!<img src=\"http://www.akvarista.hu/fckeditor/editor/images/smiley/msn/4.gif\" alt=\"\" />
Téma zárolva.
Több
7 éve 7 hónapja #169240 Írta: Brekk
Brekk válaszolt a témára:

Mivel privátban több, mint két tucatnyi akvarista kérdezett már, így inkább nyílvánosan válaszolok a történtekről. Az alábbi levelet kaptam a Terrapláza szervezőitől az esemény előtt 4 nappal:

\Olvastuk az akvarista.hu-n írt véleményét rendezvényünkkel kapcsolatban. Köszönjük az észrevételt, hiszen minden építő jellegű vélemény számít.Rendezvényünk színvonala érdekében fontos a kereskedők elégedettsége és a rendezvényen jelenlévő morál megtartása. Tiszteletben tartjuk az akvarista.hu elé tárt véleményét. Ugyanakkor az említett véleménye és a TerraPlaza rendezvényén való részvétele összeférhetetlen egymással.Így eltekintünk Ön, illetve az Ön által képviselt cég részvételi szándékától.\
Erre reagálva válaszlevélben kértem, hogy nevezzék meg, pontosan mely hozzászólásokkal volt probléma, mivel nem éreztem, hogy jogalapja lenne a levelüknek, csak esetleges félreértés történt, elvégre lehet, hogy más nick nevével azonosítanak. Erre a levelemre nem kaptam választ.

Egy kollégám is megpróbált helyet foglalni a rendezvényre, ő sem kapott semmi nemű választ.

Mivel már keddig is 40-nél több akvarista rendelt előzetesen halakat, csigákat az akvarista.hu felületén keresztül a listámról, így az akvarista.hu tulajdonosával egyeztetve engedélyt kaptam arra, hogy az akvarista.hu standjánál adjam át az előrendelt halakat. Ehhez a helyszínen a szervezők nem járultak hozzá, egyúttal kizárva, az akvarista.hu korábbi terraplázáknak megfelelő játékait is, lévén Csak szórólapozásra tudnak asztalt biztosítani, nekik semmi másról előre senki nem szólt.

A helyszínen a szervezők nyílvánvalóvá tették, hogy kiállítóként nem vehetek részt, csak mint látogató. Majd miután sikerült megkapnom a választ az e-mailban is feltett kérdésemre, hogy Konkrétan mi okozta a problémát, már látogatóként sem engedélyezték a rendezvény megtekintését. 8:55-kor a főszervező közölte, hogy 9:00-ig el kell hagynom a terraplázát és halam sem maradhat a helyszínen. Ezt követően valamennyi halamat Eladtam és távoztam. A kitiltásról jegyzőkönyvet, vagy bármi nemű nem szóbeli értesítést nem kaptam, így ennek tényét akár utólag le is tagadhatják.

A hivatkozási alapot minden esetre kizárólag az alábbi hozzászólásom jelentette, amelyet a terrapláza akvarisztikai szempontú inaktivitását firtató kérdésekre reagálva írtam:

\Több kiállítóval beszéltem akik megítélése szerint a terrapláza akvarisztikai szempontból a \nem éri meg foglalkozni vele\ kategóriába esett. Akik az első 1-2 alkalommal erősen pozitív mérleggel zártak, majd a börzénkénti bevételük alkalomról alkalomra folyamatosan feleződött(egyre kevesebb akvarista jött ki), miközben a költségeik csak nőttek (egyre több asztalt kérni, több cuccot kivinni, hogy el is adjanak valamit, aztán legutóbb már belépő sem járt minden asztal után, mint korábban(asztalonként 1 ingyen jegy volt anno), csak cégenként összesen 2...tehát ha egynél több segítőt vitt valaki, akkor hiába a 15-20ezres helypénz egy normál standért még plusz normál árú belépőket is kellett venni). Van aki úgy ítéli meg továbbra is, hogy ez reklám... és még ha a végén bukunk rajt, akkor is megéri a kintlét, mert az ember a célközönséggel találkozik.Ugyanakkor lesznek mindig újak, most két halas kiállítóról is tudok akiknek ez lesz az első terrája.\

Mint a helyszínen megtudtam, hazudnak az általam megkérdezett kiállítók akik szerint ez nem kifizetődő nekik és nem az anyagi oldal, hanem a Kishitűség motiválja csak, hogy kihagyják a rendezvényt. A tájékoztatásom pedig(noha én annak szántam) nem objektív megítlésésük szerint, hanem uszító, degradáló, lejárató stílusú.

Ezen felül, ami a valós lényeg, Bizonyos Akvaristáktól azt az információt kapták, hogy a börzén való jelenlétem nem egyezik a rendezvény Színvonalával! Az akvarista.hu-t sem értik, hogy miért engedélyezik a jelenlétem, tekintettel a \színvonalamra\! A börzét pedig állítólag mindenhol lehúzom és elrettentem, direkt, szándékosan lebeszélem a kiállítókat a résztvételtől, mitöbb elcsalom őket saját börzére, más által felépített, kitaposott úton akarok érvényesülni!

Nyílván mindenben igaza van a Bizonyos Akvaristáknak és a szervezőknek is. A leginkább ezt Lajcsi támaszthatja talán alá, aki előző nap hívott fel, azzal, hogy mivel nem váltott ki külön erre adószámot, így ha nem tudok más megoldást, inkább kihagyná a börzét, több más kiállítóval együtt. Nem lebeszéltem sem őt, sem a többieket a résztvételtől, hanem neki is elmondtam a törvényes adásvételi szerződéses megoldást az árusításra...aminek aztán utána nézett jobban és így már \apeh tisztán\ jelenhetett meg.
A rendezvény előti héten 750, a honlapomon regisztrált e-mail címre küldtem ki egy körlevelet, amelyben a terraplázát is reklámoztam, a plakátjuk az amazonas.hu-n még most is szerepel.

Ami a színvonalat illeti, állítom, hogy csak az előrendelésre kivitt halaim fajszáma felülmúlta a rendezvényen látható összes többi kiállított halfaj mennyiségét. 24 éves vagyok, egy akvarisztikai profilú vállalkozást vezetek. 19 éves korom óta importálok halakat, mindeddig a világ 40 országából, több nemzetközi díszhalas cég, tenyészet egyedüli magyar partnere vagyok. Ma a ferihegyi cargo egy munkatársa szerint a havonta beérkező díszhalszállítmányok több, mint 30%-a a nevemhez kapcsolódik. Átlagosan heti 3 alkalommal érkeznek új halaim. Aktuálisan 16 000 liter vízzel, 60db 150 literesnél nagyobb akváriummal üzemel a cégem telephelye(amely 25 000literre lett optimalizálva). Próbáljuk a különleges, érdekes, szokatlan vagy épp rég elfeledett díszhalakat árusítani, kis és nagykereskedelmi, mitöbb idéntől már exportőri szinten egyaránt. Amikor a hazai díszhalkereskedők 90%-ának csökkent a profitja, én a cégeme eladásait növelni tudtam. Nem állítom, hogy soha nem adtam el nem hibátlan halat, azt viszont igen, hogy mindent megteszek, hogy bármely magyar nagykernél magasabb minőséget képviseljenek az állataim. Ez a színvonal pedig úgy tűnik, tényleg nem összeférhető a Terraplázával, sem pedig \Egyes\ jól lobbizó \Akvaristákkal\.

Ezúton is nagyon köszönöm Kékrák kollégánk segítségét, hogy az előrendelt halakat átvette és lehetővé tette az átadásukat így, és eltűrte a szervezők folyamatos zaklatását emiatt (pl. szerintem ő volt az egyetlen kiállító akinek már csak kekeckedésből lemérték az asztalait, hogy nem nyúlik e túl a 300cm-en az árusító felület, nem e adtak véletlenül túl hosszú asztalokat neki...).

Azon viszont mélységesen felháborodtam, hogy a távozásom után is folyamatos atrocitások érték a kollégáimat, különös tekintettel Facsigára, aki az akvarista.hu asztalánál tevékenykedett és akit a szervezők \Orosi Bűnrészesének\ neveztek több alkalommal, hogy biztos ő is lehúzza csak mindenütt és pocskondiázza a börzét. Amikor néhány a szomszéd kiállítónál vásárolt algaevőt az akvarista.hu asztalára tett, rögtön megkapta a kérdést, hogy Ezek Orosi halai e? Nem, az előbb vette! Akkor hol a számla? Itt van? Azt kidobták, széttépték... Jó, de az akvarista.hu asztalán akkor sem lehet hal, tegye le az asztal alá a padlóra... ami mellesleg 8-10 fokos volt.
Amikor egy másik akvarista hölgy tett az oldal asztalára pár percre egy darab ancit, zacskóban, ő is hasonló rágalmakat kapott.

Több kiállító is érdeklődőtt felőlem a szervezőknél, azt a választ kapták, hogy botrányos a Terrapláza ellenes viselkedésem miatt nincs helyem a börzén. Számomra mindez pozitív visszajelzés, mind a decemberi Budakeszi, mindd a közelgő Márciusi díszhalbörzéimre vonatkozólag. És sajnálom, hogy ebből a beírásból is reklámot csinálok, de... Hajrá, én garantálom, hogy egy kiállítót sem fogok kitiltani, még akkor sem, ha konkurens börzét szervez vagy egy másik kiállító kampányol ellene! :)
Téma zárolva.
Több
7 éve 7 hónapja #161454 Írta: pecajoco
pecajoco válaszolt a témára: Terraplaza
A börzére meghirdetett listán kiválasztott halra előrendelést kértem hogy átveszem a börzén.Kértem -árat- megírták -megírtam hogy mennyit szeretnék-válasz-0 <img alt=\"\" src=\"http://www.akvarista.hu/fckeditor/editor/images/smiley/msn/24.gif\" /> Lehet hogy nem értette a nyelvet meg ha igen akkor is elnézést kérekhogy hozzá szóltam!!Off .<img alt=\"\" src=\"http://www.akvarista.hu/fckeditor/editor/images/smiley/msn/30.gif\" />
Téma zárolva.
Több
7 éve 7 hónapja #152797 Írta: Roberthun
Roberthun válaszolt a témára:
Sziasztok!
Én is voltam, de be kell, hogy valljam, az előző jobban tetszett. Igaz, hogy sajnos most nem tudtam sokáig maradni, elintéztem amit kellett, körbenéztem és mennem kellett a dolgomra, de az 5. jobban megfogott. Hiányoltam a szép nagy akváriumokat, amiket kiállítottak nekünk ,,halandóknak\.
ktaranka! Nem tudom mi történhetett, hogy nem vehetted át az előrendelt halaidat, sajnállak. Én is tetettem félre halat Brekknél, azthittem ugyan úgy nála fogom át venni a halat, akárcsak az előző börzén, de szólt, hogy az Akvarista standját keressem, ahol át is vehettem. Részemről köszönöm!
Téma zárolva.
Több
7 éve 7 hónapja #166267 Írta: alnorpm
alnorpm válaszolt a témára: hello !
December-ben is , es most is ,jottunk Aradrol a kolegaimmal , nekem ez volt az elson T.P. latogatasom , meg voltam elededve ugy 90% ban az akvarisztikai reszrol, a tobbi nekem a masodikhelyen van, tobbet vartam , valahogy ugy ereztem hogy a Budakeszi borze \melegebb\ volt , jo de ez csak eggy sajat velemeny, egy par szot csereltunk az Akvarista.hu standjanal, nagyon kedves volt az ottani ur velunk , es varjuk a marciusi szervezest. Udvozlok mindenkit , tisztelettel Sanyi!
Téma zárolva.
Több
7 éve 7 hónapja #166624 Írta: szellosdy
szellosdy válaszolt a témára:
Hű, hát sajnálom, nagy koppanás lehetett, én is jártam már így, hogy TerraPlázára rendeletem halat és nem jött össze... fel a fejjel! Talán Brekk boltjában várnak rád a halak a Nyugatinál. Üdv!
Téma zárolva.
Több
7 éve 7 hónapja #99610 Írta: ktaranka
ktaranka válaszolt a témára: TP- nézeteltérés
Igen, sajnos én is így tudom- és ez személy szerint engem is nagyon elkeserített<img alt=\"\" src=\"http://akvarista.hu/fckeditor/editor/images/smiley/msn/sad3.gif\" /> Odaértem hogy a megbeszélt időben átvegyem a megrendelt halaimat- aztán ott kiderült hogy összepakoltak és elmentek. És természetesen magukkal vitték az én halaimat is- nem tudtam őket átvenni <img alt=\"\" src=\"http://akvarista.hu/fckeditor/editor/images/smiley/msn/2.gif\" />Napok óta készülődtem a TP-re- ez volt a névnapi meglepim- és talán én voltam az egyetlen aki keserű szájízzel távozott- ezek után már nézelődni sem volt kedvem.<img alt=\"\" src=\"http://akvarista.hu/fckeditor/editor/images/smiley/msn/12.gif\" />Bánatomat talán csak a Pasa halai enyhítették- Neki köszönet!
Téma zárolva.
Több
7 éve 7 hónapja #168243 Írta: kiskoru79
kiskoru79 válaszolt a témára: Pláza
Sziasztok!Jó volt ismét a TerraPlaza-n lenni. 14 óra utánra értünk oda, nem volt sorbanállás, és nem volt tömegnyomor.Azért voltak látogatók rendesen. Sikerült eltölteni 2 és fél órát. Venni halakat (előrendelés + nem tervezetteket is) és egyéb kiegészítőket, fogyóeszközöket (S.ra aquat.n...).Brekk-et és az Amazonast hiányoltam, főleg, hogy volt rendelésem is tőle! :(Remélem azért valahogy meglesznek a halacsok.Októberben is voltam, így már nem lepett meg a terraristák fölénye. Egyszóval JÓ volt!Krisztián
Téma zárolva.
Több
7 éve 7 hónapja #165514 Írta: BZSOLT
BZSOLT válaszolt a témára: Brekk
Khm. Tudomásom szerint Nézeteltérés volt a szervezők és Brekk között. A részletekről számoljon be ő, ha szeretne.
Téma zárolva.
Több
7 éve 7 hónapja #160490 Írta: kiskac
kiskac válaszolt a témára:
Mi most voltunk először, egészen sok látnivaló volt, bevásároltunk rendesen. GA egészen szépen kitett magáért, szép lett mindkét aksi. REngetegen voltak, főleg növények, tápok, kissé talán kevés hal, ha szabad egy kis kritikát megfogalmazni. Egyébként megérte kimenni, jól éreztük magunkat, legközelebb is kilátogatunk. üdv kb
Téma zárolva.
Több
7 éve 7 hónapja #167295 Írta: szellosdy
szellosdy válaszolt a témára:
Szép volt, jó volt, ismét nagyon örültünk, hogy ott lehettünk, nyilván ismét vettem olyan halakat, amiket nem is terveztem, és sikerült 2 fórumtárssal is élőben megismerkedni! Szóval jó volt, mint mindig. Sikerült 5 órát nézelődni, totyorogni! :D Képek nincsenek. Brekk hiányzott! Remélem nincs semmi baj?
Téma zárolva.
Több
7 éve 7 hónapja #166642 Írta: bossi
bossi válaszolt a témára:
Sziasztok! Idén nem voltam a terraplazan, ezért nagyon várom a képeket, élménybeszámolókat. Osszátok meg velünk :-). Köszi
Téma zárolva.
Több
7 éve 7 hónapja #169830 Írta: mmccannon
mmccannon válaszolt a témára:
Hová lett az Amazonas a kereskedők listájáról http://terraplaza.hu/expo/kereskedok-listaja, és még Zoli asztala sincs feltünktetve a térképen? :)
Téma zárolva.
Több
7 éve 7 hónapja #169751 Írta: Pit82
Pit82 válaszolt a témára: Paparazzi fotó!
?k már beköltöztek a tengeri akváriumba, vasárnap találkozhatsz velük TerraPlaza-n!<img alt=\"\" style=\"width: 383px; height: 255px;\" src=\"http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/424803_380520275294664_233095163370510_1568505_19375908_n.jpg\" />
Téma zárolva.
Több
7 éve 7 hónapja #155225 Írta: mmccannon
mmccannon válaszolt a témára:
Nagyon remélem, hogy nem csupán a prím számú börzéken teszed majd tiszteletedet. <img alt=\"\" src=\"http://www.akvarista.hu/fckeditor/editor/images/smiley/msn/wink_smile.gif\" /> OFF Gábor, vannak buta emberek, nekik segíteni lehet, és kell, de azokkal az emberekkel nem szabad foglalkozni, akik még büszkék is butaságukra. OFF
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.886 másodperc
Product Tour

Keresés

Hirdetések

 
 
átvehető
Debrecenben az E-petnél:
 

Székesfehérváron a Tűzhal boltban:
 
 
Sopronban az Aqua-Zooban:
 
 
 Budapesten a Korallosakvárimban:
 
 
Budapesten a Vadvilágban:

Akvarista.hu a Facebookon

Menu

Chat

Ki van online?

Oldalainkat 871 vendég és 1 tag böngészi

Ajánló:

Kapcsolat:
 
Mizsák Norbert
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 30 381-6969
Go to top