Hirdetés

Hát eljött elérkeztem ehez a pillanathoz is. úgy döntöttem, most egy kicsit behúzom a féket! Persze nem abba hagyom:) Tetszik az aksi így ahogy van most. Nem fejlesztem (már ha kibírom). Ezen megtanulni, megszokni akvaristának lenni tökéletes:) Van benne minden amit én szerettem volna.

Kezdésnek vettem egy akváriumot. Mivel ragasztottra esett a választásom, kellet várnom két napot mielőtt rétegenként! lehetett feltölteni vízzel (kettőből 3 lett, de hétvége miatt nem érdekelt). Utána kavics mosás, majd beleraktam az üres kis akváriumotkat a növények miatt és feltöltöttem az aksit kaviccsal. Bele a szűrő/levegőztető/keringető, melegítő és a hőmérő. Adtam egy kis algaírtót, metilénkéket, és antiklórt. Beüzemeltem.

1 hét elteltével izgatottam száguldottam el a pár szál növényért és 3Mollyért és a gurámiért a barátomhoz. Hazaértem egy kis szoktatás zacskóstúl majd költözés. Rohanás vissza a kereskedésbe ott további halak kerültek a birtokomba( 2 platti, 2 guppi, 2 házmester, 1 alganyaló(anci) és 5 neonhal). Velük ugyanúgy jártam el. 1-2 nap csend. Megcsináltam a végleges világítást, a hátteret és az etetőt. Aktivvá tettem magam itt:) pár képet feltöltöttem, kaptam tanácsokat és szépen apránként módosítottam:) Kaptam csigát, növényt, születtek kishalak és belekerült egy üveggarnéla. és most itt tartok:) Köszönettel tartozom a szüleimnek, máténak, g csabának és azoknak akik elláttak tanáccsal, de nem írtam ki külön a nevüket! Köszönöm:)

Like-old a Facebook-on, +1-eld a Google-n, twitteld vagy osszd meg egyéb helyeken!


Written by
Zsolt

Keresés

Hirdetések

 
 
átvehető
Debrecenben az E-petnél:
 

Székesfehérváron a Tűzhal boltban:
 
 
Sopronban az Aqua-Zooban:
 
 
 Budapesten a Korallosakvárimban:
 
 
Budapesten a Vadvilágban:

Akvarista.hu a Facebookon

Chat

Ki van online?

Oldalainkat 632 vendég és 0 tag böngészi

Ajánló:

Kapcsolat:
 
Mizsák Norbert
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 30 381-6969
Go to top