Hirdetés

Blog

Üdvözlök minden kedves olvasót!

Nemrégen fejeztem be a növényes akvárium ökológiája című könyv összefoglaló cikksorozatát(amit ITT találsz), de már egy ideje éreztem, hogy szükség lesz egy sokkal tömörebb, tudományos fogalmakat és kifejezéseket mellőző, csupán a módszert összefoglaló cikk megírására is, azok számára, akiknek Diana könyvében található eszmefuttatás esetleg nehézkesen érthető volt. Számukra állítottam össze ezt a cikket.

Bővebben...

Ikráztattam neonjaimat,kikeltek,elúszás ideje körül"a szokásos módon" eltűntek.Pár napig sasoltam az akkit,de nem láttam egyet sem,így megszűntettem a sötétítést,papucs etetést,kikapcsoltam a fűtést,levegőt.A vizet lustaságból nem öntöttem ki. Jött a nyaralás,miegymás,28 nap után etetem a szomszédos akváriumot,és ahogy az üres aksi mellé lehajolok,velem szembe néz egy kiszínesedett,1,5-2 cm-es neonhalacska!!! hoppá! Igaz,hogy egy darab,de 28 nap se kaja se semmi,max.annyi papucs amit az elején beletettem.Erre mondják,hogy a természet utat tör magának.  

Bővebben...

Katalog der Fische - WN Eschmeyer - California Academy of Sciences

Revised version of June 2007 - überarbeitete Fassung vom Juni 2007

Bővebben...

Gyászjelentés -  Kelt: 2009.III.15-én

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a mai nappal Oszvátkát, az egyik nálunk született platty-t kénytelenek voltunk evakuálni olyan indokkal, hogy Lyukak a fejen* betegsége volt. Az utolsó útjára 10:00-kor kísértük el. Mostanra már az örök korallzátonyon szaladgál az eleség után.

Félre téve a tréfát tényleg meghalt az első halunk, aki nálunk született és megélt majd' fél évet. :,(

Az egyedül maradt Platty-nk nek nemsokára új párt választunk...

Bővebben...

Hello Mindenki!

Egy kicsit most szeretném kérni a Ti aktivitásotokat, mégpedig egy kis fotóversenyen keresztül, amelynek a témája mi más is lenne, mint a GARNéLáK. Május 1-ig várom emailben a képeiteket, azután pedig egy post formájában...

Bővebben...

Keresés

Hirdetések

 
 
átvehető
Debrecenben az E-petnél:
 

Székesfehérváron a Tűzhal boltban:
 
 
Sopronban az Aqua-Zooban:
 
 
 Budapesten a Korallosakvárimban:
 
 
Budapesten a Vadvilágban:

Akvarista.hu a Facebookon

Chat

Ki van online?

Oldalainkat 1277 vendég és 1 tag böngészi

Ajánló:

Kapcsolat:
 
Mizsák Norbert
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 30 381-6969
Go to top