Hirdetés

× Ez az ötletláda opcionális kategória fejléce.

Új oldal

Több
9 éve 1 hónapja #222028 Írta: stigalf8
stigalf8 válaszolt a témára: Új oldal
A privát üzenetek a fórumról mikor lesznek kigyomlálva, Hová tűntek az adminok???
Idegesitő, és okádék, hogy az újak privát kérdéseit, válaszait olvasgatja lépten nyomon az ember.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #221693 Írta: Imre1968
Imre1968 válaszolt a témára: Új oldal
Na most már a régi képek is eltűntek. Múltkor még megvoltak, igaz olyanok voltak aláírva, amiket nem is én írtam és nem is a képnek megfelelő volt írva. Látszik, hogy dolgoznak az oldalon. De szerintem ebből a lomha motorból sosem lesz gyors oldal.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #221654 Írta: didyman
didyman válaszolt a témára: Új oldal
Ez a "lehet menni máshova" azért nem így van, ilyen mentalitással nem él sokáig egy önkéntes, társadalmi célú weboldal ám.. de normális helyeken ez úgy megy, hogy tagsági díj fejében nincs reklám, anélkül meg nézi a fórumozó a reklámokat. Viszont ami itt van, ettől függetlenül is kurva sok, a fórummotor meg végtelenül buta és idejétmúlt, az oldal dizájnja rossz, és piszkosul lassú.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #221638 Írta: taksoft
taksoft válaszolt a témára: Új oldal
Sajnálom, ha kitörlik! Ha ennyire nem megy a kritika elfogadása, akkor sem a legjobb megoldás. Mondjuk ki lehet tiltani az oldalról, mert leírtam a véleményem. Vagy ki lehet minden hozzászólásommal együtt törölni (vagy az nem jó, mert az 1076 hozzászólásból van, amiben van érték is?).
Mondjuk ha kitörlik, azért az jelzésértékű lesz (leírom: nincs szükség a hozzászólásaimra, nem kíváncsiak rám).
Pedig lennének építő ötleteim is. Mondjuk évi 1-2 ezresért reklámmentes oldal. A regisztrált tagok eldönthetik, hogy akarnak-e reklámot, vagy sem. Ha nem, akkor vagy fizetnek egy ezrest az üzemeltetőnek, és reklámmentesen olvasgatnak, vagy mehetnek máshova.
A bal oldali oszlopot lehetne picivel soványabbra méretezni.
A keresésben lehetne több feltételt is állítani, hogy a hozzászólásban keresem, a címében, melyik szerzőtől, mikori hozzászólásokban, blogokban, fórumban. Tagok között, stb.
4:3-as képaránnyal a felső szürke csík is két soros, az ebook már a második sorban van, egy szó miatt 2x annyi helyet foglal.
A chat, vagy mi itt a jobb oldalon lent állandóan ott van, kikapcsolhatatlanul, beletakar a képbe, és lehet, hogy van akit idegesít is. Legalább be lehetne zárni. Ha csetelni akarok, legfeljebb valami menüből belépek (ha már úgyis kétsoros a felső szürke sáv.
Klasz a reklám-bannerek animációja, de baromira eszi a régebbi gépek processzoridejét. Egy egyszerűbb, vagy akár animációmentes banner is ugyanazt a célt éri el, csak nem akar elrepülni a ventilátortól a laptop.
Ja, és kaptam emailt a privát üzenetről, köszi, ez már működik (biztos nem tegnap óta, de csak most vettem észre.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #221616 Írta: Imre1968
Imre1968 válaszolt a témára: Új oldal
Felesleges írni, mert az én hozzászólásomat is nyom nélkül törölték 24 órán belül. Kritikát nem tűrik, még ha az igazat írja is az ember. Gondolom ez is törölve lesz.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #221605 Írta: taksoft
taksoft válaszolt a témára: Új oldal
Üdv!

Én is jó sokat vártam, mire úgy gondoltam, hogy elmondom a véleményemet. Nem tudom, hogy mit jelentenek a fokozatok, sem azt, hogy Platina fokozatú vagyok (jobban odafigyelnek rám? :woohoo: ), de ez az átalakulás nem teljesen gy sikerült, ahogy én vártam. Nagyon szép és jó lett az új oldal, csak ronda és használhatatlan. Pofámba vigyorog a csak viszonteladóknak szóló reklám. Olvassa ezt a fórumot viszonteladó? :S
Persze olyan ügyesen van megcsinálva, hogy az adblock nem tudja kivenni (legalábbis nem jöttem még rá hogy miként képes rá, igaz 5 percnél többet nem is áldoztam még rá), nehogy az egyszeri felhasználó használhatóbbá tegye az oldalt.
Nagyon szépen elrendeztetek mindent, csak pont a lényeg került a háttérbe. Legalábbis 4:3-as képernyőn a fórum szövege alig az oldal fele, ami pedig pont a lényeg lenne.
Gondolom azért kellett ez a motor és felület, hogy a reklámokat ne lehessen adblock-al kivenni.

Értem én, hogy az oldalnak kell bevétel. De itt úgy tűnik, mintha csak a bevétel kellene, a közösség szolgálata meg nem annyira.

Még a legelső oldalnál regisztráltam. Jól működő, gyors volt, és kiválóan használható. Persze nem voltak (vagy csak alig?) reklámok. Aztán jött a második, ami az almacsigák sebességével működött, nehézkes volt, bár volt pár nagyon jó (csak hasznavehetetlen) különlegessége.
És most itt van ez. Mintha gyorsabb lenne az előzőnél, de gyengébb a keresés (vagy csak nem találtam meg a jobb változatát?), a tartalom már szinte teljesen a háttérbe szorul, és idegesítő reklámokon kell magát átgörgetnie az embernek, MINDEN oldalon.

Persze, mondhatjátok, hogy nem kötelező ide járni. Nem is szoktam, bár erről nem az új oldal tehet, régebben kezdődött.
Sajnálom, hogy nem tudok jót írni! Nem akarom törölni (töröltetni?) magam a fórumról, de az utóbbi időszak 3 hozzászólás/év átlagát fogom csak hozni a jövőben is. :(

További jó munkát kívánok! És sok viszonteladó jelentkezését! ;)

Maradok tisztelettel

Taksoft

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #221526 Írta: Zee
Zee válaszolt a témára: E-mail értesítő
Sziasztok,

nem találom hogy hol lehet beállítani, hogy a PÜ-kről e-mail értesítést kapjak. A régi oldalon volt ilyen opció, de itt nem látom. Van ilyen lehetőség?

Köszönöm a segítséget,

Zoli

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #221301 Írta: aqua79
aqua79 válaszolt a témára: Új oldal
Sziasztok!
Gondoltam az új oldal indulása után várok egy kicsit mielőtt írnék ide, de szerintem már elég idő eltelt azóta, így ha nem probléma megfogalmaznék némi kritikát.
Sokat gondolkoztam, hogy pontokba szedem mi az ami nem jó az új oldalon és mi az ami jó, de az igazság az, hogy semmit sem találtam ami pozitívum lenne.
Számomra felfoghatatlan, hogyan lehet egy jól működő oldalt és fórumot ilyen dilettáns (már bocs a szóért) módon tönkrevágni. Sokan írták, hogy elismerik a rengeteg munkát amit belefektettetek. Hát hogy őszinte legyek és csupán a sok munkát nem tudom elismerni. Magam részéről mindig csak a JÓ munkát ismerem el. A rosszat nem. Függetlenül attól, hogy valaki sokat dolgozott vagy keveset vele. Ha valami el van rontva és béna, akkor az béna. Tökmindegy hányan és mennyit dolgoztak vele. Szerintem rakjátok vissza a régi oldalt és ugorjatok neki az egésznek újra.
Egy előnye mégis eszembe jutott az új oldalnak. Amióta ez van ritkábban lépek be ide és több időm van az akváriumokkal foglalkozni.:-)
Sok sikert kívánok a munkához és remélem lesz elég erőtök és kitartásotok meglépni a drasztikus változtatásokat amire szükség lenne.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Írta: aqua79.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #221189 Írta: MIsti
MIsti válaszolt a témára: Új oldal
Sziasztok!
Lehet, hogy már szóba került, valamennyit visszaolvastam, de nem találtam rá.
Nagyon hiányolom, hogy a rendszer nem küld email üzenetet, ha üzenetem érkezik, pl. egy hirdetésre. A régi oldalon ez nagyon jól működött, és hasznos dolognak tartom.
Heti egy alkalommal benézek, ha nem felejtkezem meg róla, aztán valamikor semmi üzenet, valamikor meg 5 is vár rám, amire válaszolni kellett volna. Nagyon nem jó ez így!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 5 hónapja - 9 éve 5 hónapja #219368 Írta: feherzol
feherzol válaszolt a témára: Új oldal
Eszembe jutott egy dolog, ami nem hiba, de egy idő után káosz lehet az oldalon. Moderálás nélkül mindenki bármilyen topicot létrehozhat. Így egy idő után egy kategórián belül több száz lesz. Pl. az édesvízi élőlények piacán olyanok vannak, hogy "Tiszta vérvonalu tigris endlerek", "RC garni", "Szivárványos guppik" stb. Minek ez kérem? Ezekre egy-két hozzászólás érkezik évente. Fix kategóriák kellenek, amit én rendszertan alapján állítanék össze (túl nagy csoportnál regionálisan). Valahogy így:

Elevenszülők piaca (guppik, mollik, plattik stb.)
Ikrázó fogaspontyok piaca (díszcsukák és rokonaik)
Labirinthalak piaca (gurámik, harcoshalak és kúszóhalak)
Pontylazacok piaca (neonhalak és rokonaik)
Pontyfélék piaca (razbórák, díszmárnák és rokonaik)
Csíkfélék piaca (kuli-kuli és rokonai)
Dél-amerikai sügerek piaca (nagytestű, területvédő sügerek)
Afrikai sügerek piaca (Malawi-, Tanganyika- és Viktória-tavi sügerek)
Diszkoszhalak, vitorláshalak piaca
Békés sügerek piaca (törpesügerek és egyéb társas sügérfélék)
Harcsafélék piaca (páncélosharcsák, cápaharcsák és rokonaik)
Algázók piaca (Ancistrus, Plecostromus, Gibbiceps és más algaevő fajok)
Kalászhalak piaca (szivárványhalak és rokonaik)
Brakkvízi halak piaca (csak félsós vízben tartható fajok)
Hazai halak piaca (minden folyami és tavi halunk) - szerintem ez sokakat érdekelne
Egyéb halak piaca (késhalak, elefánthalak, angolnák, sokúszóscsukák, gömbhalak, gébek stb.)
Kétéltűek piaca (karmosbékák és gőték)
Teknősök piaca (édesvízi teknősök)
Édesvízi gerinctelenek piaca (garnélák, csigák, kagylók, stb.)
Vízinövények piaca
Ingyen elvihető élőlények piaca

Na valahogy így. Sokkal letisztultabb és közérthetőbb lenne a piac a sok marhaság nélkül. És persze mindezt a többi kategóriában is el lehetne végezni.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 5 hónapja Írta: feherzol.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 5 hónapja #219358 Írta: didyman
didyman válaszolt a témára: Új oldal
Ez a fórummotor nyújt bármiylen beállítási lehetőségeket? Jó lenne személyre szabni kicsit, ha lehetne.
..És könyörgöm, valami szebb színséma... Ez a mostani olyan, mintha egy temetkezési válallat fóruma lenne..

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 5 hónapja #219356 Írta: didyman
didyman válaszolt a témára: Új oldal
Srácok, ez nagyon... ne haragudjatok a szóért, béna így, nem lett volna szabad ennyire kezdetlegesen elindítani. Tudom, hogy sok meló van benne és vért vizeltek vele valószínűleg, de az, hogy elveszik ki tudja, hány hét hozzászólása bejelentés nélkül, és van egy olyan fórumunk, ahol az oldal több, mint felét egy éktelen reklám teszi ki, ez egyszerűen a mai világban vállalhatatlan. Nem akarom elhinni, hogy nektek így jó ránézni, hogy itt az olvasóterületen ez a förmedvény, én tudom, hogy szponzorokból létezik az oldal, de azért mégiscsak mi csináljuk a tartalmat, valahogy nézzen ki úgy, ahogy nekünk jó, bannernek bőven van hely oldalt is.. Az elveszett hozzászólásokért pedig nagy kár, legalább egy technikai magyarázat lenne róla, de ezt is csak megkaptuk ajándékba, így azért nem olyan jól eső érzés. Tapasztalatból mondom, hogy nagyon nem jó, ha ennyire nem kommunikáltok semmit, ha ennyire nincs párbeszéd az üzemeltetők és a fórumozók között. Az ország egyik legrégibb, legnagyobb informatikai fórumát emiatt gyakorlatilag sikerült tönkretennünk, ne legyen ez is példa arra, hogy mi történik akkor, amikor az egykor az oldal tartalmát adókkal egy közösségbe tartozó üzemeltetők kilépnek, elszigetelődnek és külön úton járva, meg nem értve egymást, elfejlesztik a fórumot olyan irányba, ami viszont a felhasználók számára inkább nyűg, mint rajongás tárgya. Tessék érdeket képviselni és párbeszédet folytatni. Tudom, hogy ügyesek vagytok és megoldjátok.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 6 hónapja #219331 Írta: kornél88
kornél88 válaszolt a témára: Új oldal
Sziasztok!
Sokáig kerestem, hogy hol kell egyáltalán hozzászólni bármihez is!
Átláthatósága nagyon, de nagyon nehézkes.
Maga a kinézete is nagyon egybefolyik az oldalnak!
Kezdésnek nem rossz, de még rengeteg munka lesz vele!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #219328 Írta: Pendulum
Pendulum válaszolt a témára: Új oldal
Kedves KáLaci, és a többiek,

Én az előző oldalon Admin voltam, most még nem tudom mi vagyok, nagy a kavalkád ( :D ).

Tehát, nekem van egy olyan "rossz" szokásom, hogy időnként "zaklatom" az oldal tulajdonosát.

Írtam neki pár hibával kapcsolatban, és biztosított, hogy a hibák mind meg lesznek oldva, ez az első feladat. Láthatjátok, itt-ott mindig megjavul valami, nekem pl. a chat sem ugrik már fel állandóan.

Tehát, határozottan kijelentem, ha nem is hangos a technikai stáb, figyelik a panaszokat, és ügyködnek.

Ja, és használjátok az általam nyitott hibabejelentő fórumot is bőszen!

Ezt vegyétek "hivatalosnak" ! ;) :)

Üdvözlettel: Pendulum
Utolsó szerkesztés: 9 éve 6 hónapja Írta: Pendulum.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #219326 Írta: H.Lecter
H.Lecter válaszolt a témára: Új oldal
én még olvastam volna tovább jó írás :) és igen mintha lapáttal csapnának pofán mikor belépek a kocsmába olyan ez a hirdetés.. pláne hogy ki van írva hogy csak viszont eladóknak!!! szóval mia túró értelme van nekünk mezei kis akvaristák arcába tolni ezt a számunkra érdektelen hirdetést ??? gondolom Kedves Norbertnek annyi kikötése volt mindegy lehet fakó az oldal csak a hirdetés szembetűnő legyen. vagy ha gonosz akarok lenni direkt ilyen halvány minden hogy kiemelje ezt a szép hirdetést :) ;) de hát mit lehet tenni megértem pénzből él az ember kell a reklám én megértem csak nem szép bár most nem ez a legnagyobb gond még..
de újra leírom alapjában tetszik az oldal és már nagyon várom hogy minden a helyére kerüljön és nagy élet legyen a fórumon ne csak apró hirdetőnek használja mindenki....
Tisztelettel Lecter
Utolsó szerkesztés: 9 éve 6 hónapja Írta: H.Lecter.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 6 hónapja #219318 Írta: StoneAge
StoneAge válaszolt a témára: Új oldal
Kedves tulajok, fejlesztők és minden érintett!

Az előttem szólók 'jobbik feléhez' csatlakoznék azzal, hogy elismerésemet fejezem ki a döbbenetes mennyiségű munkáért, amit ismét beletettetek az oldalba. Tudom, hogy komoly dolog egy ekkora portál felépítése, üzemeltetése, a régi adatmennyiség átmentése, a korábbi funkciók átültetése, újak becsempészése, és az összes olyan dolog, amit eddig még fel sem fedeztem az oldalon. Éppen ezért eszem ágában sincs bárkinek szemrehányást tenni azért, mert az oldal nem úgy működik, ahogy azt a mezei júzer elképzeli.
Viszont...

Nem tudom, hogy a megrendelők/fejlesztők/dizájnerek között a váltás előkészítését megelőzően felmerült-e az "arculat" kifejezés, illetve az arculattervezés maga, mint a webes fejlesztői tevékenység egyik első lépése. Megnyitott valaki egy Photoshop-ot vagy bármit és agyalt azon egy sort, hogy az oldal hogyan nézzen ki, vagy ez a műgond csak a minden egyes oldalon a szerencsétlen felhasználó arcába szívlapáttal belevert hirdetésekre terjedt ki? Az 'akva-rista.hu' "dizájnelemből" az derül ki, hogy a döntéshozók egy ekkora portál megjelenésének minőségére pontosan 1, azaz egy percet szántak, azaz magasról tettek rá. A lényeg, hogy elfér mellette egy fizetett banner. Azt a szerencsétlen 500x150 pixelt is sajnáljátok egy kis esztétikára beáldozni? Egy ingyenes joomla template-et meg sok mindennek lehet nevezni, de arculatnak azért mégsem. Ideális esetben egy ilyen jellegű oldalnak olyan arculat kellene, amiről mindenki egyből tudja, hogy mit lát. Ennél még itt az üzenetírás-ablak bal oldalán éppen látható Törzsvásárlói kártyás bizbasz és az annak alapjául szolgáló dizájn is ezerszer jobban nézett ki. Abban legalább valami koncepció nyomait sikerült felfedezni. Elég csak 2 méterre ellépnem a monitortól és azonnal nem az akvarista.hu-t látom, csak egy joomla template-et. Asszociáció -> kicióccó...
Szintén nem tudom, hogy az akvarista.hu -nevéből adódóan- a magyar akvaristák legszélesebb spektrumát összefogni kívánó portál akar-e lenni (mint ahogy a kezdetek után nagyon sokáig volt), avagy a domainnevet birtoklók fejőstehene (azaz amivé szemmel láthatóan vált)? Akvarista portál-e vagy hirdetési oldal? Ne értsen félre senki, eszem ágában sincs azt sugalmazni, hogy az oldal tulajdonosa ne keressen pénzt hirdetések elhelyezéséből (sőt), ne térüljön meg számára a befektetett pénz és energia, vagy hogy az oldal fenntartását a saját zsebéből finanszírozza, mert erről szó sincs. Ami engem valójában zavar, az a "vizuális agresszió", az érdektelen, zavaró hirdetések kikapcsolhatatlansága, megkerülhetetlensége, idegesítő módon való elhelyezése és sorolhatnám. Leginkább a vastagláncos - BMW-s - kétezerér' tankolós - murva rugdosós használt autó kereskedőre emlékeztet az oldal, arra, akitől lehet, hogy olcsón és gyorsan lehet autót venni (tehát ezt a funkcióját kiválóan betölti), de már autókról SEM lenne kedvem vele beszélgetni. Na, ugyanez igaz a fórumokra is. A mindenféle adok-veszek nagyon megy, de amiről elvileg egy ilyen portálnak szólni kellene, az sehol nincs. Nem lehetett volna ezt az egészet úgy elintézni, hogy elsősorban egy kellemes környezetet teremteni, ahová jó benézni, ahol mindenki jól érzi magát, majd ebben, ízléses és kulturált módon elhelyezni a hirdetéseket? Én pl. akkor sem fogok az e-petnél vásárolni semmit, ha 6000 pixel széles hirdetést tesztek minden oldalra, amit az Industrial Light & Magic rajzolt dollár százezrekért, de nem azért, mert akármi bajom van a céggel, hanem mert Balatonmáriafürdőről, mezei akvaristaként ennek semmi gyakorlati esélye nincsen. Ebből kifolyólag bőven elegendő egyetlen egyszer látnom azt a baromi nagy flash-akármit, utána nem érdekel. Tehát ne legyen ott. Ha ott van, idegesít. Ha idegesít, nem jó itt lenni. Egy bizonyos szintig el tudom fogadni azt az ellenérvet a fentiekre, hogy a fórumot a fórumozók teszik olyanná, amilyen, de erre viszont azt tudom csak mondani, hogy kuplerájban még soha nem rendeztek operaelőadást.
Tovább is lenne még, de meguntam. Gyanítom, ti is. :dry:

Üdv,
StoneAge

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 6 hónapja #219317 Írta: Norcyyy
Norcyyy válaszolt a témára: Levelek megjelölése
Sziasztok!

Lehetne olyan funkcióval bővíteni a majdani levelező felületet, hogy megjelölhetőek legyenek a levelek? Pl. egy pöttyel. Mint az egyik ismert levelező rendszerben B)
Üdv

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 6 hónapja #219281 Írta: wchris
wchris válaszolt a témára: Új oldal
Sziasztok!
Nagyrészt már mindent leírtak előttem :
- nehezen megtalálhatóak dolgok
- átláthatatlan a fórum
- keverednek a különböző topikok hsz-ei
- kevés az egy oldalon megjelenő 5-7 hsz
- félig sem működik minden, nemhogy rendesen
....
Ami engem még zavar az a színvilág.
Tény, nem a legújabb generációs Led/Lcd.. monitort használom.
( kb két éves, lapos ) de azért eddig nem okozott gondot az olvasás.
Sem itt, sem más fórumokon. ( pedig sokszor a monitorra süt a nap )
De most alig látom a betűket.
Ez a kékes-szürke alap az éppen csak pár árnyalattal sötétebb betűkkel számomra olvashatatlanná tette a fórumot.
Jobban fárasztja a szemem, mint az eddigi élénk színek.
Az már csak külön magánvélemény, hogy egy amúgy színekben gazdag világ fóruma miért lesz egy szürke kisegér?
Ha lehet, ezzel is kezdjetek valamit a javítgatás során.
Türelmes kislány vagyok, nem kell tegnapra meglennie a javításoknak. ;)
De azért ne a köv. két év termése legyen, mire minden a helyére kerül, minden funkció ismét elérhető, s használható.

Sok sikert és jó szórakozást a javításokhoz

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 6 hónapja #219278 Írta: KáLaci
KáLaci válaszolt a témára: Új oldal
Én azt hiszem, mindenkinek igaza van valamiben.
De :
Az oldal olyan , amilyen. Nem jó, sőt rossz, de biztosan javítgatják. Abban mi is tudunk segíteni, ha megírjuk mi nem működik, mi hibás, és mi milyen funkciókat szeretnénk. Végül is egy közös hobbi hozott minket össze, próbáljuk együtt jobbá tenni ezt itt.

Másfelől, és ez a legnagyobb bajom a mostani helyzettel. Valamilyen specifikáció alapján elkészült az oldal (azt hagyjuk is, hogy az usereket nem nagyon zaklatták azzal, Ti milyet szeretnétek majd? ). Olyan is, a technikai részét látjuk, a tartalmi változásokat nem.
Feltöltötték és nulla információ van a lapon arról, mi hol van, hogy használható, milyen új funkciók vannak. Még nagyobb baj, hogy az indulás óta egy admin sem mondta: srácok tudjuk, hogy ez és ez nem megy. Javítjuk, fog működni. Ezt és ezt itt találjátok, így működik.
Mert most mindenki vérmérséklete szerint bosszankodik, anyázik ha valami nem jó, nem talál dolgokat. De főleg azért mert nem kap választ arra, hogy ami nem jó javítva lesz-e. Amit nem talál, hol van, hogy működik. Amit keres, az van-e, lesz-e, vagy más funkció van a régi helyett.

Én bízom benne, hogy előbb-utóbb a hibák jó része ki lesz javítva, de azért örülnék némi "hivatalos helyről származó" információnak.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 6 hónapja #219275 Írta: negro mata
negro mata válaszolt a témára: Új oldal
Én azt szeretném kérni, hogy ha már rendesen működnek az oldalon az alapvető dolgok (Képek, képfeltöltés, akvárium, blog írás) akkor kapnánk mi felhasználók egy központi értesítést e-mail-be.

Köszönöm

(Én most egy blogot szerettem volna írni és képeket feltölteni.)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.503 másodperc

Keresés

Hirdetések

 
 
átvehető
Debrecenben az E-petnél:
 

Székesfehérváron a Tűzhal boltban:
 
 
Sopronban az Aqua-Zooban:
 
 
 Budapesten a Korallosakvárimban:
 
 
Budapesten a Vadvilágban:

Akvarista.hu a Facebookon

Chat

Ki van online?

Oldalainkat 443 vendég és 0 tag böngészi

Ajánló:

Kapcsolat:
 
Mizsák Norbert
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 30 381-6969
Go to top