Hirdetés

× Ez az ötletláda opcionális kategória fejléce.

Új oldal

Több
9 éve 3 hónapja #219273 Írta: zsoka78
zsoka78 válaszolt a témára: Új oldal
Szerintem nem szar. Minden megújított oldal ilyen, venni kell a fáradságot és megismerkedni a működésével. Én mindent megtaláltam és nagyjából kiismertem egy fél óra alatt. Ami meg nincs meg vagy nem működik, biztos ki lesz javítva.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #219272 Írta: zokaster
zokaster válaszolt a témára: Új oldal
EZÉRT A SZARÉRT DOLGOZTAK EZEN AZ OLDALON HETEKIG?????? MEKKORA TRÁGYA LETT AZ EGÉSZ !!!! ÖSSZE VISSZA VAN MINDEN - SEMMIT NEM LEHET ÁTLÁTNI - ÖSSZEFOGLALVA HULLADÉK!!!!!! AKI EZT CSINÁLTA NYÁRON JOBBAN JÁRT VOLNA ELMENT VOLNA LEPKÉT FOGNI! A RÉGI OLDAL SOKKAL JOBB VOLT !!!! A KEVESEBB NÉHA TÖBB ! EZ ITT IS BEBIZONYOSODOTT!!!! GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #219270 Írta: reller
reller válaszolt a témára: Új oldal
H.Lecter!!! Biztos hogy jó lesz az oldal ha a hibákat ki fogják javitani. A véleményemet már leirtam. Abban is biztos vagyok benne hogy sok munka van benne. Látszik hogy tök laikus vagy. Ha ezt az oldalt egy profi szakember irja akkor ez nem katasztrófa hanem Armageddon. Egy profi programozó ilyen oldalt nem tölt fel. Én jegyzettömbben irok oldalt és nem előre gyártott scripteket probálok össze fésülni mert ezt a legnehezebb. Sokkal nehezebb mint egy új oldalt megirni. Örülök hogy te meg vagy elégedve az oldallal. Én nem laikus szemmel nézem. Sajnos a többség véleménye az oldalról lesújtó.Azt már látom sikerült a fórumban a lekérdezés sorrendjét megoldani. A chat dicséretes, a privi viszont nagyon kellene. Bár én már rájöttem hogy lehet privátüzenetet irni.Akit érdekel az majd a chaten keres.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Írta: reller.

Több
9 éve 3 hónapja #219264 Írta: H.Lecter
H.Lecter válaszolt a témára: Új oldal
:lol:

Több
9 éve 3 hónapja #219262 Írta: KáLaci
KáLaci válaszolt a témára: Új oldal
Ja és még egy! Most már lehet direktben is kérdezni a chat-en Lectertől ugyanazt ezredszer. Bocs Lecter :)

Több
9 éve 3 hónapja #219260 Írta: KáLaci
KáLaci válaszolt a témára: Új oldal
És még egy jó dolog. Most már a legújabb post van elöl :)

Több
9 éve 3 hónapja #219258 Írta: H.Lecter
na akkor most leírom a véleményem az új oldalról! :woohoo:
szerintem jó és nagyon sok új jó funkció van benne pl gyors válasz vagy a helyesírás figyelő :oops:
a privát üzenetek még mindig nem jelennek meg gondolom még fejlesztés alatt van még gondolom ez a béta verzió ha nem akkor nagy a baj :silly:
szóval mindenki legyen szerintem kicsit türelmes...
a régi hsz ek ből meg tényleg sok elveszett vagy nem tudom mi lett vele de tök mindegy mert a kutya sem olvasta állandóan le kell írjam ezerszer is ugyan azt :( szóval mindegy pár hét és nyoma sem lesz a régi hsz eknek.
szóval dőljünk hátra és élvezzük ezt

Több
9 éve 3 hónapja #219253 Írta: H.Lecter
nem kell elégetetlennek lenni ezt a szép új zavaros oldalt biztosan nagyon nagy tudású szakemberek tervezték nagyon sok pénzért tessék élvezni még ha szar is!!!! :P

Több
9 éve 3 hónapja #219250 Írta: nyulzsiraf
nyulzsiraf válaszolt a témára: Új oldal
Sziasztok!

Szeretnék segítséget kérni, hogy hol találom a levelezésemet. Az odáig rendben van, hogy a régiek már nincsenek, de jelen pillanatban semmilyen üzenetes ablakot nem találok. Másik, hogy telefonról egyszerűen nem enged belépni, hiába írom ba az adatokat, folyamatosan csak vendég vagyok. Valami nagyon nem stimmel ezzel az új oldallal. Segítségeteket köszönöm

Több
9 éve 3 hónapja #219244 Írta: Lukátor
Lukátor válaszolt a témára: Új oldal
Még annyit fűznék a pár órája írt hsz-emhez, hogy pl. rámegyek a garnélás topicra, az első oldalán garnéla hirdetések vannak, és utána köv oldalon elkezdem olvasni hogy aksi eladó, növény, meg stb... Tehát nem a garnélás topicba való hsz-ek, pedig abban a topicban vagyok, valami nem kerek! :blink: :dry: :S

Több
9 éve 3 hónapja #219227 Írta: mikes
mikes válaszolt a témára: Új oldal
Üdv!
Nem tudom,jó helyre írok-e egyáltalán,még ezen sem lehet ki igazodni....!
Gratulálok!!!!!!!!!!!
AZ OLDAL ÚGY LETT SZAR AHOGYAN VAN!!!!!
Értelmezhetetlen,zavaros,össze-vissza,stb...
A régit legalább pofon egyszerű átlátni.

Több
9 éve 3 hónapja #219222 Írta: Lukátor
Lukátor válaszolt a témára: Új oldal
Nekem semmi bajom nem volt a régi oldallal!Viszont elkapkodottnak látom ezt a mostanit!Modern világban élünk, ezért kell a fejlesztés, a chat az nagyon bejön!
Egyenlőre vadul behatoltam a piacra, és a garnélás topicba, de a hozzászólások össze vissza vannak,az első oldalon vannak évekkel ezelőtti hsz-ek, az utolsón meg 3 héttel ezelőtti, hol vannak az újak?Mert látom hogy frissen írt oda valaki!:D Egyenlőre nem ismerem ki magam itt! :(

Több
9 éve 3 hónapja #219221 Írta: reller
reller válaszolt a témára: Új oldal
Sehol nem fogod megtalálni a régi üzneteid. A régi oldalon hónapokig ott volt hogy mentsétek le az üzeneteiket mert az átállásnál mind el fog veszni. Ez mind érthető de arról nem volt szó hogy az üzenetek gomb is el fog veszni. :evil:

Több
9 éve 3 hónapja #219218 Írta: faldekor
faldekor válaszolt a témára: Új oldal
sziasztok

lehet bennem van a hiba de sehol nem találom az üzeneteim

tegnap jött értesítésem, hogy üzenetet kaptam, de arra kattintva a főoldal jön be és sehol máshol nem találok semmit ahol az üzeneteket meg lehetne nézni

valaki tudja hol találom?

Több
9 éve 3 hónapja #219217 Írta: edit86
edit86 válaszolt a témára: Új oldal
sziasztok nem írom le azokat a dolgokat amiket előttem már sokan , mert nálam is azok a dolgok okoznak kellemetlenséget , viszont + dolog nálam hogy bal oldalt a bejelentkezésnél nem tudok bejelentkezni csak ha belépek a fórum fülbe és ott középen sikerül csak , a másik hogy nekem elég zavaró hogy a jelen lévő felhasználók listája minden új oldal megnyitásakor felgördül és folyton le kell tenni tálcára.

Több
9 éve 3 hónapja #219212 Írta: negro mata
negro mata válaszolt a témára: Új oldal
Én szerettem az oldal előző felületét is. De remélem ez is jó lesz, ha tudjuk már használni.

Több
9 éve 3 hónapja #219210 Írta: negro mata
negro mata válaszolt a témára: Új oldal
Csak én nem tudom használni az új felületet, vagy más sem? Képek, kép feltöltése stb...

Több
9 éve 3 hónapja #219209 Írta: lordborr
lordborr válaszolt a témára: Új oldal
Hmmm.... most próbáltam én is fórumbejegyzést már meglévő témában: nem jelenik meg a hsz-em. A hozzászólás szerkesztőben a szerkesztő mező alatt kiír olyan korábbi hsz-eket, amik szintén nem látszódnak a téma hsz-ei között. Itt van olyan az én nick-em alatt, amit nem is én írtam. :) Egyelőre ez az egyetlen fórum ami kommentelhető?

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #219208 Írta: Melcsibe
Melcsibe válaszolt a témára: Új oldal
Nagyon zavaró, hogy a ha belépek a hirdetésekhez a 4 évvel ezelőttieket dobja ki először, ha pedig az utolsó oldalra kattintok, akkor meg 3 hónappal ezelőttieket látok és azok is összevissza vannak. Látom, hogy van friss hozzászólás, de nem tudom elolvasni :unsure: Help!
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Írta: Melcsibe.

Több
9 éve 3 hónapja #219207 Írta: Apistogramma
Apistogramma válaszolt a témára: Új oldal
Sziasztok! Nekem sem tetszik az,hogyha belépek akármelyik hozzászoláshoz,illetve hírdetéshez,mindig pl(4 évvel ezelötti hozzászólással kezd)...Esetleg ezzel lehetne valamit kezdeni,hogy mindig az ujjak legyenek fent és szépen haladva ahogyan a régi oldalnál volt?Kilehet kapcsolni ezt a felugró chat ablakocskát ugy h ne is lássam?

Oldalmegjelenítési idő: 0.484 másodperc

Keresés

Hirdetések

átvehető
Debrecenben az E-petnél:

Székesfehérváron a Tűzhal boltban:

Sopronban az Aqua-Zooban:

Budapesten a Korallosakvárimban:

Budapesten a Vadvilágban:

Akvarista.hu a Facebookon

Chat

Ki van online?

Oldalainkat 431 vendég és 0 tag böngészi

Ajánló:

Kapcsolat:

Mizsák Norbert
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 30 381-6969
Go to top