Hirdetés

× Ez az ötletláda opcionális kategória fejléce.

Hibabejelentő

Több
9 éve 2 hónapja #213284 Írta: feherzol
feherzol válaszolt a témára: Hibabejelentő
Miért lehet még mindig új témát létrehozni? Mi ez a marhaság? Élőlények piacában már ilyen zéró válaszos topicok vannak, hogy: CPO, Xifók, molly guppi, Törpe Gömbhal, tiszta vérvonalú tigris endlerek, Indiai vízicsillag, Mexicoi torpe narancsrak stb stb... Mi a tököm ez? Magára kicsit is adó eladók megtalálják a megfelelő topicot maguknak. Nehogymár minden kis szirszarért létrehozzunk egyet. Ennyire nem lehetnek lusták az emberek... Szóval, ezeknek a topicoknak a törlése és új topic létrehozásának megszűntetése lenne csak a megoldás.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #213251 Írta: meszferi
meszferi válaszolt a témára: Hibabejelentő

Meke írta: Sok hasznos dolog van az új honlapon, de ettől annyira lassú, hogy .....

Kedves Oldalfejlesztő Barátaim!

A fentebbi idézettel egyet is értenék, ha egy is eszembe jutna, ami valami újdonság lenne a hasznos dolgok között, de sajnos egy ilyen sem jut az eszembe.
Ellenben lenne pár észrevételem, bár kétlem, hogy bárki is érdemben foglalkozna velük, látva az eddigi megjegyzések foganatját. Az új oldal első pár napjában még történtek javítgatások, azóta pedig valahogy stagnál az egész. Jó úton haladunk afelé, hogy ez a fórum teljesen elnéptelenedjen, az ország szerintem talán legnagyszerűbb akvarisztikai oldalát, amely mind szakmai, mind pedig informatív jellegét tekintve a legnagyszerűbb volt kis hazánkban, sikerült egy "újítással" nem hogy padlóra küldeni, de egyenesen földbe döngölni. Csatlakozom azon sokak táborához, akik értetlenül szemlélik, miért kellett egy nagyon frankó, szép és átlátható, érthető, könnyen navigálható és gyorsan működő oldalt lecserélni erre a gányra. Ez az oldal annyira, de annyira amatőrre sikeredett, hogy az rettenetes. De nem akarom ismételni az előttem sokszorosan (nagyonsokszorosan) elhangzottakat, mert valószínűleg úgyis süket fülekre találok vele.
Tehát az észrevételeim:
1. Sem a profilból, sem egyéb helyről nem derül ki, hogy ki hová valósi. A régi oldalon ott virított a neved alatt, hogy hol laksz, könnyű volt beazonosítani. Elkövettem azt a hibát, hogy itt adtam fel hirdetést, mert sajnáltam volna élőlényeket, akár növényeket, akár halakat kidobni, gondoltam, vigye aki akarja. Jönnek is a válaszok: hol vagy, hol vannak a cuccok? Elég nehézkes a kommunikáció így. Vagy valami oktondi ökör az adatvédelmi ombudsmannal fenyegetőzött? Mi az indoka, hogy nem tudhatjuk, hol is lakik a másik?
2. Lassúság. Nos, a másik ok, ami miatt végképp használhatatlan az oldal, az a lassúsága. Nem mondom, hogy hasít a netem, 10gigás net mellett azért viszont rendesebben kellene töltődnie az oldalnak. Régebben, ha valahol várakoztam, utaztam, mobilon rendszeresen olvasgattam a szakmai jellegű fórumokat az oldalon. jelenleg mobilnettel meg sem próbálom, mert megőszülök, mire bejön egy oldal. Miért? Eddig miért lehetett élvezni az oldalt, mármint a régit, és ez miért egy romhalmaz?
3. Átláthatóság. Valahol már én is panaszkodtam a színekre. Továbbra is pocsék. Nem az a bajom vele, h csúnya, mert nem az. ellenben olvashatatlan a színek összeillesztése végett. És nem a monitorom a gagyi, mert sem a monitoromon, sem a notebookomon, sem a tableten, semmin nem lehet normálisan olvasni.
4. Miért nem történik napok, lassan hetek óta semmi látható jobbító változás az oldalon? Nekem kifejezetten úgy tűnik, az oldal megalkotói ülnek a nemlétező babérjaikon, és dícsérik egymást, milyen nagyon frankó munkát végeztek, és az a sok sutyerák meg miért elégedetlenkedik, ahelyett, hogy megköszönnék az újítást. Megköszönném én, ha lenne mit. De ezt a csődtömeget nem fogja senki épérzékű megköszönni senkinek. Szóval nem tudom, mi a baj oka, de hogy baj van az oldallal, az tuti.
5. Ja, mert ingyenes? Én hajlandó lennék fizetni is érte, persze nem túl sokat, de egy "párszázas ajánlat" elfogadható lenne. De ahhoz reklámmentesség kellene, nameg hogy hasítson az oldal, és ne úgy, mint most, mint egy nyugdíjas teknős álmosabb napjain.
6. És jó lenne valami folyamatos visszajelzés az oldal fejlesztői részéről, hogy igen, ők is szeretnék jobbítani az oldalt, csak nem megy, mert... és ide elég kreatív a magyar, hogy sok indokot kitaláljon. De ha még ennyi visszajelzést se kapunk, akkor kezdem azt hinni, direktbe teszi(k) tönkre valaki(k) az oldalt. Pedig nem vagyok paranoiás.

Üdvözlettel: Mészáros Ferenc, Kenderes

Több
9 éve 2 hónapja #213239 Írta: Meke
Meke válaszolt a témára: Hibabejelentő
Sok hasznos dolog van az új honlapon, de ettől annyira lassú, hogy szinte használhatatlan az oldal. Sajnos konkrétumot nem tudok, hogy mivel lehetne javítani. (Talán mobil megjelenítésnél lehetne még azon javítani, hogy az aktív felhasználók - jobb oldalon lent - ablak ne jelenjen meg, mert minden egyes oldal betöltésénél össze kell zárni) Kösz.

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #213230 Írta: agua
agua válaszolt a témára: Hibabejelentő
Adminoknak írom, három (konstruktív) észrevétel:
  1. A topikhoz az új hozzászólás neve (a gomb neve) az kellene legyen, hogy 'Új hozzászólás' és nem 'Válasz'
  2. Ha idézek, vagy valaki más hozzászólására válaszolok, ott kellene legyen, hogy hányas számú hsz-re válasz. Ha nincs ott, akkor ugye követhetetlen, ki kinek válaszol, vagy mihez szól hozzá!
  3. A követett fórumtémáim menüpont nem működik. Eleve nem tudni, hogyan adható hozzá téma, merthogy egy témát csak Kedvenccé lehet tenni, de nem adódik a követettek közé, de egyébként sem tudom, hogy ez ugyanaz-e!? Annak egyébként mi értelme van, hogy Kedvencnek jelölök egy témát, ha semmi mást nem jelent mint lesz mellette egy sárga csillag. (Ha elgurult valaki gyógyszere, akkor is tudja, hogy önmagát mi érdekli? :unsure: )
  4. És míg ezt írtam, gondoltam kipróbálom a sorszámozott lista intézményét. Nos ez sem működik perfektül. Akkor rendben van, ha előbb megírom a szöveget, majd kijelölöm a listába teendőkett és rányomok a sorszámozott lista gombra. Csakhát ilyen tiszta helyzet kevésszer van. Akkor viszont nem működik, ha előre mondom, hogy lista, és akkor sem, ha egy listát ki akarok egészíteni további sorszámozott listaelemekkel.

5. Üdv, g
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Írta: agua.

Több
9 éve 2 hónapja #213229 Írta: agua

szó írta: Egy felhasználó képeit az albumában hogyan nézhetem meg?

Klikk a Felhasználó nevére >> [hosszú várakozás után :evil: ] feljön az adatlapja >> a lap alján vannak a Képek ('Képeim'), az Elérhetőségek-Cikkek- Kapcsolatok után. Itt megjegyezném, hogy anno az elérhetőségeknél lehetett látni azt, hogy az illető mely településhez köthető, most ez nem látszik, vagy csak én nem látom...

A felmerülő kérdésekre a válasz hol található?

Nos, ez itt a baj, mert mások hozzászólásaiból is az jön le, hogy válasz nincs! "a választ testvér, azt elfújta a szél, a választ azt elfújta a szé-é-él!"

Jó lesz nagyon ha kiforrja magát az oldal. Miért lett ilyen az oldal?

Ez is egy kérdés, és méltányos lenne választ kapni erre is...
Üdv, g

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #213226 Írta: szó
szó válaszolt a témára: Hibabejelentő
Egy felhasználó képeit az albumában hogyan nézhetem meg? A felmerülő kérdésekre a válasz hol található? Jó lesz nagyon ha kiforrja magát az oldal. Miért lett ilyen az oldal? :S
Lehet, valami szuper-jó minőségű és igényes, hogy jó üzlet, nem? Köszi: Szó
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Írta: szó.

Több
9 éve 2 hónapja #213213 Írta: agua
Hali!
Az oldal mobilról nem működik, pedig lenne rá igény.
- Nincs menü,
- (néha) látszik ugyan a bejelentkezés szekció, de a mezőkbe sehogy sem lehet írásjeleket elhelyezni.

Ami látszik, az a böszme hirdetés, és 3 szócikk... Eme boxnak a mérete még PC-n notebookon is nyomasztó, mobiltelefonon meg zavaróan-nevetségesen öncélú!

Terv van ilyen irányú fejlesztésre? Mikorra?

Üdv, g

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #213212 Írta: agua
OK Pendulum, legyünk tényszerűek és konstruktívak! Ehhez persze az kellene, hogy
1.) az oldal működjön észrevétlenül a háttérben, kiszolgálva a felhasználók igényeit. Btw ez jó a tulajdonosnak is, hiszen gondolom az a jó, ha sokan, sokmindent csinálnak az oldalon...
2.) A tulajdonos és a működtetők kezeljék partnerként a felhasználókat, hiszen ez egy szimbiózis. Értek ez alatt olyan egyszerű dolgokat, mint tájékoztatás, válasz, stb.
3.) Gondolom, a tulajdonos sem akarja azt, hogy itt sokaknak tele lévén a hócipője, fejlesszenek egy másik, egy új oldalt, ami működik, ez meg szépen elhal, mint oly sok az elmúlt években.

Tehát mondjuk lassan, hogy mindenki értse... Ez itt egy kérdés, és nem költői, hanem konkrét, konstruktív, tényszerű:

Már mások is kérdezték, de nem látom, hogy eddig bárkinek is válasz érkezett volna:
a 'Hibák bejelentése az új oldallal kapcsolatban' topicnál miért mondja azt nekem, hogy:

Hozzáférés megtagadva
Nincs jogosultságod az oldal eléréséhez!
:woohoo: :evil:
Hali, g
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Írta: agua. Indoklás: sajtóhiba

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #213200 Írta: szó
szó válaszolt a témára: Hiba?
Sziasztok! A kategórián belüli témában régen rá lehetett keresni egy szóra.(pl: Édesvizi élőlények-amerikai sügérek-ben a 'geophagus' szóra. Vagy az akváriumok piacán belül a '100x40' paraméterre...) Most nem lehet? És ha igen, hogyan?
Köszönöm: Szó
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Írta: szó.

Több
9 éve 2 hónapja #213154 Írta: rween
rween válaszolt a témára: Hibabejelentő
Kedves akvarista társak. Sajnos egyet kell értenem és együtt érzek zsotyi és H-Jag sporttárssal. Ha én így végezném a munkámat, már régen kirúgtak volna a munkahelyemről. Az esetek nagy részében be sem tudok jelentkezni, mint ha nem létezne ilyen felhasználó. Hetek óta most sikerült először. A " Hibák bejelentése az új oldallal kapcsolatban." aloldalra nem enged be, nincs hozzá jogosultság. A képek össze-vissza, teljes káoszban vannak, a feliratoknak semmi közük a képekhez. Sorolhatnám még a többi hibát is, de nincs értelme, mások már megtették előttem.
Ennek a jelenlegi minősíthetetlen színvonalú új oldalnak a használata nemcsak idegesítő és felháborító, hanem igazságtalan és egyben etikátlan is a felhasználókkal szemben. Főleg annak tükrében, hogy a reklámok, azok működnek. A tulajdonos és az oldal készítője is önmagáról állított ki bizonyítványt.
Ha egyáltalán van némi hajlandóság bennük elfogadni konstruktív javaslatot, akkor a következőt kellene tenniük. Visszatölteni a régi oldalt.
Mellette párhuzamosan fejleszteni és tesztelni az új oldat. Szoftver tesztelőkkel, és nem a felhasználókkal! (mi lenne ha más iparágakban is a termékeket a felhasználóval teszteltetnék, élesben? mondjuk élelmiszer, vagy gépjármű? Hátha túléli. Ha meg nem, hát így járt.)
Ha már működik megbízhatóan, üzembiztosan, akkor visszatölteni az újat.
Ahogy H-Jag kolléga is javasolta.
Bízzunk benne, talán lesz javulás.
Üdv mindenkinek.

Több
9 éve 2 hónapja #213093 Írta: didyman
didyman válaszolt a témára: Hibabejelentő
Pár napot adjunk azért ennek a dolognak, hátha leszünk elegen, akiknek a véleményével már muszáj lesz foglalkozni, és végre leordítja valaki valakinek a fejét ezért.

Több
9 éve 2 hónapja #213065 Írta: H.Lecter
H.Lecter válaszolt a témára: Hibabejelentő
Sajnos ezt kell hogy mondjam hogy ezzel az új oldallal kirúgták a széket a már amúgy is kötélen lógó fórum alól!!!!
nem kell ezt szépíteni előttem leírták hozzáértők hogyan kellet volna stb!!!! nagyon sok órám napom hetem volt a régi oldalban még annak ellénére is visszajöttem hogy egyszer adminként csúnyán nem állt ki melletem az oldal de hát csak itt voltam de ennek nagy valószinűséggel vége!!!

nyitni fogok egy uj oldalt aminek nagyjából az lesz a célja mint a réginek volt de persze nem lesz rajta méteres reklám. de a millió hasznos hozzászólást nem tudom majd pótolni... hát nagyon köszönöm a tulajdonosnak!!!!!! részemről ennyi

Több
9 éve 2 hónapja #213053 Írta: zsotyi
zsotyi válaszolt a témára: Hibabejelentő
Évekig küzdöttünk userként adminként ezért az oldalért,hiszen a magyar akvarisztika gerincét alkotta.Toldoztuk- foltozták hozzá értők és nem értők,de laikusként legalább a lelkesedés megvolt az önkéntes brigádban.Jó szót keveset kaptunk ,fentről lentről.Aztán nyugtatgattunk,ígérgettünk,tartottuk a hátunk volt aki százszor többet mint én.Tanács,ötlet soha nem jutott el a fellegekig....

Most,hogy gyakorlatilag meghalt az oldal,a romokon ülve csak igazat tudok adni H-Jag kolléga kendőzetlen véleményének.Valóban megérte szétcsapni Magyarország legkedveltebb akvarisztikai portálját?Idáig reménykedtem,de azt hiszem kedves Tulajdonos,már nincs értelme.
A lényeg,hogy a fél képernyőt betöltő reklámotok az működik rendesen a főoldalon......Sajnálom.Nagyon sajnálom. :(

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #213011 Írta: H-Jag
H-Jag válaszolt a témára: Hibabejelentő
Kedves Gány Úr!

Nem az a baj, hogy ha az ember nem ért valamihez, hanem az, ha azzal, hogy nemért hozzá, kárt okoz vele.
Namost az tisztán látszik, hogy aki az előző oldalt is üzemeltette és ezt a migrációnak távolról sem nevezhető merényletet elkövette, valószínűleg Jancsika a10. b-ből, aki saját bevallása szerint keni-vágja az informatikát.
Még ezzel sem lenne baj, ha az ő eltévedt egoizmusával nem tenne tökre egy közösséget és egy üzletet.
Mert, hogy ez, amit itt művel ezzel a közösséggel és a szervesen hozzá tartozó, a közösség életterével, az botrányos és rohadt romboló ráadásul anyagiakban is mérhető kárt okoz.
Ilyenkor, ha nincs 20 ezre egy vállalkozónak egy egyetemistát kifizetni, aki 1 hét alatt átmigrál egy másik motorra, úgy, hogy közben a régi portál zavartalanul üzemel, akkor segítséget kér.
Pl. indít egy topikot, hogy: Srácok, szar ez a honlap, pénzem nincs, segítsetek.
És bármibe le merem fogadni, hogy min. 5-6 ember szívesen segített volna, akár azzal is, hogy egy kis zsebpénzzel megtámogatja a közösségi életterét, azt az oldalt, ahol ad-vesz, beszélget.
Vagy akár azzal, hogy segít az informatikai háttérben.
De neeeeem.
Józsika profi, megoldja a nagyszünetekbe a bunkófonjáról.
Jelentem nem jött be.
És ebben igazából az a legszomorúbb, hogy ennyi üzleti hozzáértés van mögötte...
Azt lenne jó először is eldönteni, hogy üzlet, vagy közösség.
Ha üzlet, akkor ez bebuktad.
Akkor van a legkisebb kár, ha gyorsan visszatöltöd a régi motor backupot és gyűjtesz egy kis lóvét a normális migráláshoz. Azzal kell kezdeni egy ilyet, hogy eldöntöd, mit is szeretnél kezdeni és elérni vele. Kiválasztani az annak legmegfelelőbb motort (persze nem ezt) ráadásul olyat, ami a legkisebb adatvesztéssel jár a régi migrálásánál.
Az új honlapot párhuzamosan működtetni a régivel és tesztelni, majd egyik éjszaka váltani.
Ha közösség, akkor meg tessék segítséget kérni és nem önhatalmúlag kurvanagy károkat okozva játszóteret csinálni egy közösségi felületből Janicsikának, aki ismerkedik az internettel...

Ja és még annyit Jancsikának, hogy amit lát az SQL user táblában, hogy h-Jag, vagy géza, vagy littlejohn, stb. azok mögött jelentem élő emberek vannak, akikkel nem lehet ám csak így szórakozni, hogy delete, vagy hopp, véletlen ezt kitöröltem, meg jajj, ez most error....
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Írta: H-Jag.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: wchris

Több
9 éve 2 hónapja #213005 Írta: lilabandi
lilabandi válaszolt a témára: Hibabejelentő
Szia!

Szerintem írj a Viktornak, ő ráadásul admin. is az oldalon, gondolom ő sem tud róla...
A nickneve: pendulum

Látom egyre többünk agya kezdi lerúgni az ékszíjat...

Üdv,
András

Több
9 éve 2 hónapja #212997 Írta: jomunkasember
jomunkasember válaszolt a témára: Hibabejelentő
Katasztrófa ez az egész.
Engem naponta spammelnek!!!

Egy ilyen levéllel:
From
kutya <Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.>; on behalf of; Nagy Viktor <Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.>

Kérjük, jelentkezzen be a(z) http://www.akvarista.hu/administrator/index.php?option=com_messages&view=message&message_id=7484 címen, és olvassa el az üzenetét.

Írtam már ide is de le sem szarnak.
Mi van itt??????
Mert szép villogó hirdetés na az van.

Több
9 éve 2 hónapja #212851 Írta: didyman
didyman létrehozta a témát: Hibabejelentő
Mivel a hibák bejelentése téma tartalmával együtt hozzáférhetetlen, ezért nyitok egyet..

-Szóval, a hibabejelentő hivatalos témája nem elérhető.
-Most, hogy meg lett nyitva, a legfrissebb Firefox alatt, egy Core2duo T7400-as procit SSD-vel, 4 GB RAM-mal úgy megfektet, hogy a görgetés képregény jellegű, az oldal betöltésekor, renderelésekor kb. 10 másodpercig 60-70 % CPU-t kér, így betöltve 25-70 % között ugrál, átlag 40 % körül úgy, hogy az oldal tetején futó hirdetést letiltottam a fenébe. Mert azzal még borzalmasabb. Röviden, elképesztő forrásigénye van.
Nem tűnik úgy, hogy ez számottevően jobb akarna lenni, a többit leírtam privátban, legyetek szívesek kommunikálni és döntsétek el, hogy ez üzlet, vagy ingyenes szolgáltatás, előbbi esetben befektetést kíván emberben, vagy időben, utóbbiban meg elhivatottságot, és segítséget. Ezt így nem lehet csinálni, akármilyen, emberileg jól megérthető indokkal is magyarázzátok a jelenlegi helyzetet.

Oldalmegjelenítési idő: 0.436 másodperc

Keresés

Hirdetések

átvehető
Debrecenben az E-petnél:

Székesfehérváron a Tűzhal boltban:

Sopronban az Aqua-Zooban:

Budapesten a Korallosakvárimban:

Budapesten a Vadvilágban:

Akvarista.hu a Facebookon

Chat

Ki van online?

Oldalainkat 646 vendég és 0 tag böngészi

Ajánló:

Kapcsolat:

Mizsák Norbert
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 30 381-6969
Go to top